• PRO TV
  • EXCLUSIV-20 de poveşti de Crăciun cu vedetele PRO TV. Iulia Albu: "Ca trendsetter, de mică îmi puneam beteala în cap"

EXCLUSIV-20 de poveşti de Crăciun cu vedetele PRO TV. Iulia Albu: "Ca trendsetter, de mică îmi puneam beteala în cap"

EXCLUSIV-20 de poveşti de Crăciun cu vedetele PRO TV. Iulia Albu: "Ca trendsetter, de mică îmi puneam beteala în cap"

De sărbători, o vedetă PRO TV  îţi spune o poveste de Crăciun. Propria poveste! 

Aşa că tu pregăteşte bradul, iar noi venim cu un cadou! Azi stăm de vorbă cu Iulia Albu, "Domniţa de Alba", colaborator Perfecte și La Măruță. Şi care, la o adică, l-ar penaliza şi pe Moşu’ dacă ar afla că blăniţa de la haina roşie e naturală sau dacă ar găsi pete de lapte pe guler şi firimituri de biscuiţi în căciulă. 

Înainte de găini şi coroane à la Domniţa de Alba, a fost beteala pusă...în cap

Pentru Iulia Albu nu a fost înainte nici oul, nici găina, ci...beteala! În cap! După cum se vede într-o fotografie din copilăria “domniţei de Alba” şi după cum spune ea însăşi: “Am fost trendsetter de mică, cine îşi mai punea beteala în cap pentru Moş Crăciun, dacă nu eu? Eram urâţică-măr, dar gătită-prună. Asta se întâmpla la serbare, că în rest, până la 9 ani, eram un băieţel, mă îmbrăcam foarte sport şi purtam părul tuns scurt. Tata şi-a dorit un băiat şi, până la o anumită vârstă, asta am fost. Când m-am prins eu însă cum vreau să fiu, s-a produs un salt către creatorii francezi, haha!"


Ca viitoare domniţă, Iulia nu avea calească în copilărie, ci…săniuţă. Vehicul care nu mergea cu mulţi cai-putere (pentru asta mai avea de aşteptat câţiva ani), ci cu trei câini-putere: “Când eram foarte mică, îi înhămam pe Rock, Dick şi Ingo - un câine lup şi doi rotweilleri- la sanie şi ăsta era săniuşul meu.” 

Cadoul care îi prevestea viitorul: o maşină de spălat...cârpe

Dacă până la şapte ani s-a chinuit, fără succes, să îl prindă noaptea în fapt pe Moşu’, la un moment dat a renunţat şi s-a mulţumit doar cu darurile de la el. I-au rămas în minte trei: “Cel-Mai-Frumos-Cadou”, “Cel-Mai-Urât” şi “Cel-care-îi-prevestea-viitorul”.

“Cel-Mai-Frumos-Cadou”a fost un căţeluş din pluş: “Era umplut cu paie sau cu orez şi era cea mai dragă jucărie. La un moment dat l-am pierdut şi atât de mult am regretat încât, ca adult, mi-am cumparat un iepuraş care cumva îmi amintea de el.”

“Cel-Mai-Urât-Cadou” a fost, culmea, ceva de îmbrăcat. “Am primit două perechi de pijamale şi am fost foarte supărată, nu mi-au plăcut deloc. Părinţii mi-au spus că a fost un  moment care m-a marcat. Drept dovadă, nici azi nu port pijamale când dorm, hahaha. Ce port? Asta nu pot să spun, că e un articol cu şi despre Moş Crăciun.”

“Cadoul-care-îi-prevestea-viitorul” a venit de la Moş Crăciun la grădiniţă. “Ni s-a spus că ce vom primi are legătură cu viitorul nostru. Unul a primit un stetoscop, altul o perie de păr, o colegă a primit o păpuşă cu păr oranj, iar eu m-am ales cu o maşină de spălat rufe de jucărie. Ştiu că nu am fost prea încântată, mai ales că nu înţelegeam ce o să fac cu ea. Eu pe atunci nu ştiam că meseria mea o să aibă legătură cu cârpele. Chiar dacă nu îmi spăl rufele în public, se poate spune că îi mai ajut pe unii să îşi spele imaginea vestimentară, haha.”

Craciunul azi: Dacă „Diavolul se îmbracă de la Prada”, Moşu’ se îmbracă de la Iulia

Ca adult, cele mai frumoase Crăciunuri le-a făcut alături de fiica ei, Mikaela, dar şi cu iubitul ei actual. " Îmi place să recreez magia pentru fiica mea. Mai în glumă, mai în serios, îi mai zic că eu îl consiliez pe Moşu’ cum să se îmbrace. Iar cu iubitul meu, alături de care sunt de trei ani, am petrecut cele mai frumoase sărbători la Londra. Ce s-a întâmplat acolo însă, de a fost aşa frumos, rămâne între mine şi iubitul meu, haha.”

Este o pasare? Este un avion? Nu, e bradul Iuliei Albu!


Şi dacă totul e original la Iulia Albu, brazii nu au cum să fie nici aceştia clasici: “În primul rând mie nu imi place să am brad de Crăciun natural, pentru că nu sunt de acord. Recunosc că pentru fiica mea am cumpărat câţiva ani unii naturali, dar acum ea e destul de mare încât să înţeleagă ideea de responsabilitate socială, aşa că  de câțiva ani avem altceva. Oricum, un brad care mie îmi place şi care mă reprezintă e cel pe care l-am făcut pentru un proiect de la facultate, acum câţiva ani (n.a: vezi foto). Era pe o structură metalică reciclată şi a şi fost expus de un magazin mare, cu produse de designer.” 



Cu orice fel de brad l-aţi aştepta pe Moşu'-unul natural, unul de plastic sau unul original, noi vă dorim să găsiţi lângă acesta cadourile visate. 

Foto: Arhivă personală

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni