Enrique Iglesias, interviu in exclusivitate la "Vorbeste lumea"

Enrique Iglesias, interviu in exclusivitate la "Vorbeste lumea"

Vorbeste lumea, emisiunea care aduce telespectatorilor, de luni pana vineri, cele mai noi informatii din lumea mondena si sfaturi utile din domenii variate, a trecut granitele tocmai pana in insoritul Miami, unde celebrul cantaret Enrique Iglesias a oferit echipei un interviu in exclusivitate!

Luni, 15 februarie, Vorbeste lumea va difuza interviul in care cantaretul si-a deschis sufletul si a clarificat toate zvonurile legate de viata lui personala. Artistul vorbeste sincer despre relatia pe care o are de 14 ani cu jucatoarea de tenis Anna Kournikova si spune negru pe alb daca are sau nu planuri de casatorie. Mai mult decat atat, Enrique Iglesias marturiseste in ce relatii este cu tatal sau, dupa ce presa a scris ca cei doi s-ar afla intr-o permanenta concurenta. 

Enrique are o veste buna si pentru publicul din Romania: in luna mai va concerta la Bucuresti, iar una dintre fane poate ajunge chiar pe scena, alaturi de el. Toate aceste informatii, dar si alte detalii din viata artistului, vor fi dezvaluite in interviul care va fi difuzat luni, la Vorbeste lumea.

Noi rubrici, interviuri de suflet cu personalitati puternice, trucuri de stil, informatii picante din viata vedetelor, situatii de viata reale, dar si sfaturile specialistilor in probleme de interes general sunt doar cateva dintre subiectele despre care Vorbeste lumea, de luni pana vineri, de la ora 12:00 la 13:00 si de la 14:00 la 15:00.

Vorbeste lumea – de luni pana vineri, numai la PROTV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni