• PRO TV
  • Emy Alupei, victimă a bullyingului. Ce mărturisiri a făcut artista în direct, la TV

Emy Alupei, victimă a bullyingului. Ce mărturisiri a făcut artista în direct, la TV

Emy Alupei a fost invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea, acolo unde a povestit despre perioada în care a fost victimă a bullyingului. 

Emy le-a spus prezentatorilor că deși la prima vedere poate părea o tipă destul de dură, ea este de fapt foarte emotivă. 

“Eu plâng în fiecare zi! Adică pentru mine, plânsul nu mi se pare că e o slăbiciune, ci e o terapie. Eu așa mă descarc”, a spus Emy. 

Întrebată de Adela Popescu ce anume o face să plângă, Emy a răspuns: “În primul rând industria asta care e super grea și nebună! Dar în care îmi place să trăiesc, chiar dacă e super greu. E stilul meu de viață și nu pot altfel... și oamenii. Sunt și oameni răi, chiar mulți. Sunt dezamăgită aproape zilnic. Ar trebui să nu mai am așteptări”.

Emy a povestit că nu a avut o copilărie fericită. “A fost un calvar. În fiecare zi mergeam și plângeam acasă la mama, în poala ei. Eram un copil gras, aproape spre obezitate. Pe mine m-a salvat un pic înălțimea pentru că sunt foarte înaltă, dar aveam 80 și ceva de kilograme la 14 ani și nici o frumusețe rară nu eram. Nici nu mă aranjam, adică nu-mi puneam trăsăturile în evidență. Încercam să fiu cât mai invizibilă, copilul din umbră. Nu voiam să deranjez pe nimeni și cu toate astea deranjam”, a povestit Emy. Artista a mai mărturisit că terapia a fost de mare ajutor în cazul ei. 

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni