• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Elvira Deatcu, actrița care o interpretează pe Delia în serialul VLAD, dezvăluiri din viața de familie

Elvira Deatcu, actrița care o interpretează pe Delia în serialul VLAD, dezvăluiri din viața de familie

Elvira Deatcu, actrița care o interpretează pe Delia în serialul VLAD, dezvăluiri din viața de familie

Elvira Deatcu (47), actrița care joacă rolul personajului Delia din serialul VLAD, este o femeie împlinită. Cu o carieră plină de succes, o familie care o iubește și o mulțime de fani care o apreciază, Elvira Deactu se bucură de viață din plin. 

Elvira Deatcu este, cu siguranță, una dintre cele mai iubite actrițe din România. Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea alături de fiul ei, Filip, în vârstă de 11 ani, actrița a vorbit despre viața de familie și, de asemenea, despre rolul pe care îl are în serialul VLAD.

"Rolul de mamă e foarte interesant și foarte provocator. E complicat, dar eu asta mi-am dorit, în primul și în primul rând, mi-am dorit să fiu mamă de doi, trei, patru copii. Mi-au ieșit doi. Să-mi fie sănătoși, să ne bucurăm de ei și să le fim aproape". 

Vezi în materialul de mai jos imagini cu cei doi copii ai artistei 



Actrița a mai povestit că educația copiilor este foarte importantă și că, ori de câte ori merg în vacană, lectura se află printre principalele lor activități: "La noi se citește, da. E oră de lectură. Cel puțin în vacanță când soarele e sus pe cer. E cumplit cu telefoanele, cu comunicarea asta indirectă. Le-am explicat că cititul unei cărți, îți oferă experiența de care tu nu ai avut parte până acum. Dacă întâmpini greutăți sau ești pus în fața unor situații despre care tu nu ai habar, probabil că reperul unei lecturi te ajută să depășești sau să înțelegi mai bine acea situație. Fac toate eforturile posibile să ne împrietenim cu cartea, să rămânem prieteni cu cartea. țin foarte tare la asta". 

În ceea ce privește rolul pe care îl are în sezonul 2 al serialului VLAD, Elvira Deatcu a declarat: "Mie îmi e foarte bine. Aș vrea să li se întâmple mai multor colegi de breaslă  astfel de experiențe, pentru că e un spațiu, un loc unde mă simt foarte bine, periculos de bine. E o atmosferă de lucru minunată. Ne înțelegem foarte bine. A venit într-un moment bine venit pentru mine". 

Elvira Deactu și soțul ei, Horia, s-au căsătorit în anul 1999. Cei doi au împreună doi copii, Luca (16 ani)  și Filip (11 ani).

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni