• PRO TV
  • Elena Gheorghe, What's Up, Lili Sandu si Augustin Viziru dau tonul distractiei la Jocuri de celebritate

Elena Gheorghe, What's Up, Lili Sandu si Augustin Viziru dau tonul distractiei la Jocuri de celebritate

Elena Gheorghe, What's Up, Lili Sandu si Augustin Viziru dau tonul distractiei la Jocuri de celebritate

In aceasta seara, de la 22:30, doua echipe pline de energie se vor distra pe cinste in sufrageria lui Bobonete, alaturi de Paul Ipate si Octavian Strunila. 

Elena Gheorghe, What’s Up, Lili Sandu si Augustin Viziru sunt pregatiti sa faca fata probelor amuzante pentru a-si conduce invitatii speciali catre castig. 

Octavian Strunila face echipa cu prietenii sai Lili Sandu si Augustin Viziru, iar Paul Ipate are muzica de partea lui, avandu-i in echipa pe Elena Gheorghe si What’s Up. Telespectatorii vor avea parte de multa voie buna, rasete, energie pozitiva, tensiune si spirit de competitie si se vor amuza copios de reactiile celebritatilor la probe ca Bolul Kaboom, Ia-ma, nene! sau Fara cuvinte. 

Creativitatea, viteza de reactie, flerul si abilitatile de a mima ale celebritatilor vor fi puse la incercare in aceasta seara. Bobonete nu se va lasa mai prejos, iar glumele se vor tine lant si vor intretine atmosfera de petrecere. 

Telespectatorii vor rade pe cinste in aceasta seara la Jocuri de celebritate si vor descoperi care dintre cele doua echipe va iesi castigatoare: echipa actorilor sau echipa cantaretilor. Cine va fi cel mai talentat la mima, dar si cine se va speria cel mai tare de explozia Bolului Kaboom, ramane de vazut numai la Pro TV. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni