Ecaterina Ladin, o mămică protectoare. „Cel mic se trezește de 10 ori pe noapte”

Ecaterina Ladin, actrița care interpretează rolul Dalidei în serialul Las Fierbinți, a fost invitată astăzi la Vorbește lumea, unde a povestit mai multe despre cei doi băieți ai săi,  Marcu (7 ani) și Petru Theodor (1 an și o lună). 

Ecaterina Ladin a mărturisit că doarme cu cei mici în același pat, pentru că trebuie să se trezească de mai multe ori pe noapte. Actrița spune că atunci când se întoarce de la filmări, tot timpul și-l dedică activităților cu copiii. 

„Mai multe griji. Nici noaptea nu te odihnești. Te gândești: a luat suzeta, nu s-a întors în jurul gâtului, ăla nu a pus piciorul pe ăsta mic, e cu fața în pernă sau între perne? Și deschizi ochii să vezi. Nu mai ai liniștea aia că totul e ok”. 

Adelei Popescu i s-a părut foarte cunoscut acest comportament și a spus: 

„Nu mai judeca femeia, că se poate și cu trei”. 

„Mi-a fost foarte ușor să dorm cu ei în pat, pentru că nu trebuia să mă ridic să-l adorm” (nr. pe cel mic), a completat Ecaterina. 

Fiind întrebată despre viața la țară, în Fierbinți, Ecaterina Ladin a spus că nu s-a mutat acolo definitiv. „Soacra a cumpărat  casa pentru întreaga familie. Nu am cumpărat-o eu, n-am atâția bani”, a dezvăluit actrița, adăugând că stă acolo când e timp frumos sau în weekend. 


Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Vezi și: Cum este Ecaterina Ladin în calitate de mămică. Reacția fiului ei când o vede în rolul Dalidei


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni