• PRO TV
  • Dupa Dana Budeanu si Emil Rengle, un nou cuplu de dansatori a parasit competitia. Cine s-a clasat pe ultimul loc

Dupa Dana Budeanu si Emil Rengle, un nou cuplu de dansatori a parasit competitia. Cine s-a clasat pe ultimul loc

Dupa Dana Budeanu si Emil Rengle, un nou cuplu de dansatori a parasit competitia. Cine s-a clasat pe ultimul loc

Cea de-a doua editie Uite cine danseaza! a pornit in forta, cu o coregrafie DISCO, marca Anca Sina Serea si Nicolai Curnic! Coregrafia a pornit de la filmul de animatie preferat de copiii Ancai: Madagascar!

In seara aceasta, Lili Sandu si Iulian Turcanu au dansat Slowfox si au creat un moment plin de emotie. Cei doi au plutit pe scena, iar miscarile lor s-au completat uimitor. Chiar daca au existat si mici desincronizari, Lili si Iulian au redat perfect atmosfera din Titanic si au fost invaluiti in mister si sensibilitate.

Marele Gatsby in pasi de quickstep! Alex si Ecaterina au prezentat un dans plin de energie ai vibratie, s-au bucurat de fiecare miscare si au transmis pasiune si eleganta.


Oana Zavoranu si Daniel Dobre, o pereche plina de culoare si efervescenta! Ea, dansatoare profesionista... in devenire, el, regizorul unui „dans fara consoane”.

Oana a facut totul sa-i impresioneze pe Mihai Petre si Andreea Marin si a declarat in stilul sau ca-i plac notele mari, la fel ca la scoala. Oana si Dani au repetat pentru stilul de dans prezentat in urma cu cateva minute, s-au jucat pe scena si au redat stilul disco foarte bine. 

Vezi aici coregrafiile puse in scena in cea de-a doua editie Uite cine danseaza!

Direct din platourile de filmare de la Hollywood a venit agentul 007, James Bond! Liviu Teodorescu si partenera sa, frumoasa Marica Derdene, au prezentat o scena din celebrul film de actiune, in pasi de dans. 

Sandu Lungu, zis in show-ul Uite cine danseaza! si Sandu Fulgu, a devenit astazi pirat, jucand rolul lui Johnny Depp in Piratii din Caraibe. Luptatorul MMA, antrenat de partenera sa de dans, Raluca Netca, a demonstrat in prima editie Uite cine danseaza! ca, in ciuda sportului pe care-l practica, poate fi si extrem de gratios.

Octavian Strunila a fost Charlie Chaplin in aceasta seara, iar cei doi au reusit sa imbine perfect actoria cu dansul si au creat un moment original, amuzant si vibrant.

Au repetat intens, s-au bucurat de fiecare miscare de dans, pun foarte multa pasiune in tot ceea ce fac, iar in aceasta seara si-au propus sa readuca la moda stralucirea disco! Marius Manole si Olesea Miculea au pregatit o coregrafie inedita, pregatit pe o melodie din filmul Last Vegas.


Antonia si Paolo Campigotto au redat perfect atmosfera din filmul Masca pe scena Uite cine danseaza! si au dansat o Salsa plina de bucurie si entuziasm.

Rona si Andrei au reusit sa readuca spiritul filmului The Matrix pe ringul Uite cine danseaza!, in ritm de Paso Doble. Momentul prezentat de Rona si Andrei a fost electrizant, au avut miscari sigure si au transmis foarte multa forta si pasiune.


A spus ca nu a dansat niciodata pana acum, dar a demonstrat ca-i sta bine si in rol de John Travolta! Joseph Hadad a renuntat la bucatarie pentru o experienta de neuitat, dansul! In aceasta seara, impreuna cu frumoasa lui partenera, Georgiana Caita, Joseph a dansat disco si i-a bucurat pe toti cu miscari pline de energie!

Dana Budeanu si Emil Rengle, prima pereche care paraseste show-ul Uite cine danseaza!. Repetitiile sunt extrem de solicitante si, din pacate, Dana a suferit o accidentare si nu mai poate continua competitia.

Dana a luptat saptamana aceasta, a facut tot posibilul sa invete miscarile de dans ale stilului pe care ar fi trebuit sa-l prezinte in cea de-a doua editie Uite cine danseaza!, si-a dorit enorm sa ramana in ringul de dans, insa, din cauza, accidentarii este nevoita sa renunte la competitie. Dana Budeanu are o coasta rupta si una fisurata, insa are parte de cele mai bune ingrijiri si recuperarea va fi una completa.

Dupa Dana Budeanu si Emil Rengle, al doilea cuplu de dansatori din show-ul Uite cine danseaza! care paraseste competitia este format din Oana Zavoranu si Daniel Dobre!

In cea mai tare competitie de dans, Uite cine danseaza!, Oana Zavoranu si partenerul ei au pregatit numai doua coregrafii: cha cha si disco. Desi nu a reusit sa ajunga la repetitii, iar acest lucru i-a dezavantajat din start, Oana Zavoranu a reusit sa cucereasca publicul, prezentatorii, dar si juratii cu stilul ei inconfundabil si carisma sa.

Din pacate, in aceasta seara, Oana si partenerul ei de dans, Daniel Dobre, trebuie sa paraseasca competitia. „Va multumesc ca m-ati votat, ca ne-ati urmarit, consider ca sunt altii mult mai buni decat noi! Am regasit aici o echipa extraordinara, oameni extrem de dragi sufletului meu! Va iubesc si va multumesc ca ne-ati dat sansa asta!”, a spus Oana Zavoranu. Coregraful ei, Daniel Dobre, le-a transmis tuturor concurentilor: „Sunteti extraordinari, foarte buni toti concurentii! Multa bafta in continuare!”


Lunea viitoare, de la 20:30, o noua editie Uite cine danseaza! va aduce stiluri inedite de dans, printre care si Bollywood!

Uite cine danseaza! - Traieste bucuria dansului!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni