• PRO TV
  • După anunțarea divorțului de Marius Elisei, Oana Roman surprinde cu fotografii feminine și sexy

După anunțarea divorțului de Marius Elisei, Oana Roman surprinde cu fotografii feminine și sexy

După anunțarea divorțului de Marius Elisei, Oana Roman surprinde cu fotografii feminine și sexy

În viața Oanei Roman, apar schimbări după schimbări. 

Pe Instagram, Oana a publicat câteva imagini dintr-o sedință foto…alfel. Mai precis, pentru o reclamă, Oana a pozat în lenjerie sexy și în halat, așa cum iese de la duș. Faptul că a slăbit considerabil în ultima perioadă a ajutat-o să se simtă bine în această ipostazi inedită.

VEZI MAI MULTE POZE, ÎN CARE OANA ARATĂ ALTFEL DECÂT O ȘTII, ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS



 

Fotografiile au surprins fanii, mai ales că au venit după anunțul divorțului, făcut tot pe o rețea e socializare, prin următorul mesaj:

 “Am ezitat de zeci de ori să fac această postare! Am scris-o şi am şters-o apoi ! Din păcate o fac până la urmă! Sunt un om asumat, sincer şi transparent. Niciodată nu am fost ipocrită şi nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă aşa cum se face pe reţelele sociale. Am o datorie faţă de publicul meu pe care nu l-am minţit niciodată. Prefer să aflaţi de la mine decât din zvonuri sau speculaţii.

În aproape 7 ani de relaţie, am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate şi fericirea adevărată, dar am avut şi momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări şi-au pus amprenta asupra noastră şi, deşi am încercat şi luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcţionează ca şi cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu ştiu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o creşte frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere.

Când părinţii mei au divorţat, tata a decis să întrerupă orice fel de comunicare şi legătură cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferinţă şi o traumă de nedescris . Vreau ca Isabela să NU trăiască această suferinţă şi îmi doresc ca relaţia noastră ca părinţi să rămână una civilizată şi de prietenie, în a putea să ne creştem în mod responsabil copilul.
Marius a fost lângă mine când nu a fost nimeni, s-a implicat impecabil din punct de vedere afectiv şi fizic în creşterea Isabelei, am trăit multe lucruri frumoase şi pentru asta îl respect şi îl voi respecta toată viaţa mea! Îmi doresc să avem maturitatea de a face împreună ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care îl avem .
Relaţia noastră ca şi cuplu nu mai funcţionează bine de ceva vreme, dar relaţia noastră ca părinţi trebuie să rămână impecabilă. Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi, dar acum amândoi ştim că această separare este unica soluţie.

Mi-aş dori ca presă să nu speculeze aberant atâta timp cât cred că am fost destul de clară!
Vă mulţumesc!”

Pe PRO TV PLUS puteți urmări emisiunile preferate:



FOTO: INSTAGRAM

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni