Drama prin care trece designerul Stephan Pelger. Mama sa este bolnavă de cancer

28 Octombrie 2020, 15:59

Citeste mai mult despre: Vorbeste lumea, Stephan Pelger,
Autor: Alina Popa

Stephan Pelger trece prin momente cumplite după ce mama sa, femeia pe care o divinizează, a fost diagnosticată cu cancer. Designerul a vorbit în emisiunea “Vorbește lumea” despre drama care a lovit familia sa, în urmă cu câteva săptămâni. 

Creatorul de modă are o relație extrem de specială cu femeia care l-a adoptat la vârsta de un an, iar pentru el nu există o altă mamă.

“Sunt înfiat de la un an. Nu pot să zic că țin minte foarte multe, dar cred că am tras loz în plic din punctul acesta de vedere, pentru că am ajuns într-o familie care este nu frumoasă, este absolut armonioasă, iubitoare! Educația pe care am primit-o, posibilitățile pe care mi le-au oferit... nu cred că aș fi nimerit mai bine în niciun loc pe această lume. Nu mi-am căutat părinții biologici niciodată. N-am vrut să știu nimic. Ea este mama mea, el este tatal meu! Nu există altceva”, a mărturisit designerul.

Din păcate, pandemia îl ține departe de mama sa, care a fost diagnosticată cu cancer și operată recent. Femeia locuiește la Munchen, în Germania, iar Stephan nu a mai ajuns acolo din martie, după ce s-au închis granițele.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus


FULLSCREEN
Drama prin care trece designerul Stephan Pelger. Mama sa este bolnavă de cancer
  • /


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies