• Emisiuni
  • Vocea României
  • Dragoș Moldovan, câștigătorul sezonului 9 Vocea României, a lansat piesa „Te vei ridica”

Dragoș Moldovan, câștigătorul sezonului 9 Vocea României, a lansat piesa „Te vei ridica”

Dragoș Moldovan, câștigătorul sezonului 9 Vocea României, a lansat piesa „Te vei ridica”

Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului „Vocea României” 2019, sezonul nouă, a lansat astăzi, 24 iunie, piesa „Te vei ridica”.

La fel că pentru multe alte piese din reportoriul său: „Tăcerea” sau „Undeva, cândva”, Dragoș Moldovan semnează atât compoziția, cât și versurile pentru noul single „Te vei ridica”. Ascultă piesa aici

Dragoș Moldovan este originar din Timișoara, unde a studiat chitara la Facultatea de Muzică. Pe lângă muzică, el este foarte atașat de animale, fiind și dresor de câini.

Alături de trupa sa, Dragoș participă la multe festivaluri de renume din România, devenind un nume puternic în heavy metalul din vestul țării. Chiar dacă a adoptat stilul rock, la unele evenimente Dragoș mai cântă și muzică clasică. 

Dragoș Moldovan la audițiile pe nevăzute. Vocea României 2019

La ediția din 2019 a concursului Vocea României, Dragoș a impresionat publicul și antrenorii la audiții cu piesa „Feeling Good", reușind să întoarcă toate scaunele. El a mers în echipa lui Tudor Chirilă. 

„Mi-aș dori foarte tare să putem să facem un parcurs nu neapărat rock, dar un parcurs care să pună în valoare vocea asta a ta", i-a spus atunci Tudor. În finală, Dragoș Moldovan a făcut un show de zile mari, cântând împreună cu Tiberiu Albu, câștigătorul Vocea României 2014. 

„A fost o experiență și o aventură faină. Tudor este un om foarte mișto și cool care e atent la detalii și m-a ajutat la ce înseamnă să transmiți pe scenă. Este mare lucru că un om cu admirație îți dă încredere în potențialul tău”, a declarat Dragoș Moldovan în emisiunea Vorbește lumea, după câștigarea trofeului. 
 

Sursă foto: Instagram/ dragosmoldovan.music


Vezi și: Trucuri de editing pentru TikTok

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni