• PRO TV
  • Dragos Bucurenci a lansat cartea „Despre curajul de a ne lasa vazuti”

Dragos Bucurenci a lansat cartea „Despre curajul de a ne lasa vazuti”

Dragos Bucurenci a lansat cartea „Despre curajul de a ne lasa vazuti”

Dragos Bucurenci, prezentatorul Supravietuitorul, vorbeste Despre curajul de a ne lasa vazuti in noua sa carte, pe care a lansat-o joi seara, in Bucuresti. Asa cum descrie chiar Dragos cartea nou aparuta, aceasta este o pledoarie pentru vulnerabilitate, exemplificata prin mai multe exercitii de auto-dezvaluire. 

„In decembrie anul trecut ma gandeam ce mi-as dori sa fac in noul an si notam asa: sa imi dovedesc ca pot sa cresc un caine, sa revin in televiziune si sa scriu o carte. Privind astazi in urma la anul care a trecut, nu cred ca mi-as fi putut dori un caine mai frumos si mai bun decat Oscar, nu cred ca mi-as fi putut dori o experienta de televiziune mai intensa decat Supravietuitorul, si nu cred ca mi-as fi putut dori o editura mai frumoasa decat Curtea Veche Publishing. 

In ultimii ani, m-am raspandit prin mai multe zari si mi s-a parut ca am ajuns sa fiu cunoscut de oameni doar in niste fatete ale mele si mi-am dorit ca oamenii sa ma poata cunoaste prin aceasta carte in intregul meu, asa cum sunt eu: cu intrebarile mele, cu reflectiile mele, cu indoielile si mai ales cu slabiciunile mele.

Pentru ca eu cred ca vulnerabilitatea, si anume curajul de a te deschide in fata cuiva, sta la baza tuturor relatiilor care ne implinesc sufleteste.”, a spus Dragos Bucurenci despre noua carte lansata joi seara.

Textele cuprinse in cartea „Despre curajul de a ne lasa vazuti” reprezinta o selectie atenta a articolelor publicate in diverse publicatii din Romania si a discursurilor de pe scena conferintelor TEDx la care a participat Dragos. Unele dintre acestea au fost rescrise si dezvoltate, iar autorul a adaugat si texte noi, care sustin si potenteaza ideea de la baza cartii.

Volumul „Despre curajul de a ne lasa vazuti” este disponibil pe www.curteaveche.ro si in librariile din Bucuresti si din tara.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni