• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Dragoș Bucur, despre întoarcerea în România și la Visuri la cheie: „Mi-am făcut nebuniile”

Dragoș Bucur, despre întoarcerea în România și la Visuri la cheie: „Mi-am făcut nebuniile”

Dragoș Bucur, despre întoarcerea în România și la Visuri la cheie: „Mi-am făcut nebuniile”

Dragoș Bucur este gata de un nou sezon Visuri la cheie, care debutează la PRO TV miercuri, 11 septembrie. Actorul a explicat pentru PROTV.RO care au fost resorturile întoarcerii familiei sale în România.

La începutul anului 2018 părăsea România, împreună cu toată familia, pentru noi provocări pe partea de actorie. A fost un complex de împrejurări, spune Dragoș Bucur, care l-au făcut să ia această decizie pentru el și ai lui. 

Pe de o parte voia noi provocări în meseria de bază, actoria, pe de altă parte simțea nevoia să se apropie de familia lui. „Astea sunt, de fapt, deciziile cu adevărat importante în viață, și necesită timp”, mărturisește Dragoș.

După circa un an petrecut la Amsterdam, actorul s-a întors în țară și, implicit, la Visuri la cheie, emisiunea care aduce în fiecare sezon emoții la cote maxime în fața televizoarelor. Ca și la plecare, tot un cumul de împrejurări l-au adus înapoi la Visuri, emisiunea care i-a deschis ochii asupra „României adevărate”.

„Au fost mai multe lucruri care s-au unit. Am luat decizia să plec și, după ce lucrurile mi s-au liniștit, mi-am făcut nebuniile, s-a ivit oportunitatea de a mă întoarce la Visuri. S-a nimerit ca Ulici, Corneliu Ulici, să plece, iar eu să mă pot întoarce. A fost un complex de împrejurări. S-au întors și colegii mei, Omid și Alina, și trebuie să recunosc că și ăsta a fost un suport în decizia de a mă întoarce”, spune Dragoș Bucur.

Citește și: Dragoș Bucur dezvăluie ce-l uimește la copiii lui: „Așa simt eu”

Sezonul 6 Visuri la cheie, la PRO TV din 11 septembrie 2019

Miercuri, 11 septembrie, începând cu ora 20.30, la PRO TV aveți un nou sezon Visuri la cheie. În fiecare zi de miercuri, fiți cu ochii pe Dragoș Bucur și echipa lui pentru a vedea cum visurile chiar prind viață!

Alina Vîlcu, Cristina Joia, Laura Boghiu, Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu fac echipă bună și în acest an pentru a schimba radical viața a 13 familii.

Citește și: Dragoș Bucur: „Câți oameni își permit să se mute, într-o lună de zile, într-o casă complet nouă?”


FOTO: PRO TV

Dragoș Bucur dezvăluie cum arată, din punctul său de vedere, acest sezon de Visuri la cheie? 

„E o chestie pe care am mai spus-o, dar tot s-ar putea să sune ciudat. Emisiunea asta nu aduce nimic nou, și eu cred că asta e o calitate a ei. Adică, pe același format, pe aceeași structură, pe care oamenii deja o cunosc foarte bine și știu la ce să se aștepte, conținutul este de fiecare dată altul. Suntem mai mulți, dar n-aș putea spune că arhitecții sau eu, prezentatorul, suntem cei care formăm cu adevărat emisiunea. Ea e formată de oamenii cărora noi le refacem casele, de poveștile lor. Iar aceste povești, deși structura emisiunii e aceeași, n-ai cum să pui semnul egal între poveștile lor. Vin cu emoții, cu story-uri rupte din filme, cu modele de urmat”, concluzionează Dragoș Bucur.

Vezi și: VIDEO Visurile devin realitate

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni