• PRO TV
  • Dovada Beyonce își merită statutul de “divă supremă”. Ce accesoriu excentric a avut vedeta… pe dinți

Dovada Beyonce își merită statutul de “divă supremă”. Ce accesoriu excentric a avut vedeta… pe dinți

Dovada Beyonce își merită statutul de “divă supremă”. Ce accesoriu excentric a avut vedeta… pe dinți

Beyonce a împlinit 38 de ani, însă petrecerile au început cu câteva zile înainte de marele eveniment de pe 4 septembrie. Cântăreața a sărbătorit pentru prima oara luni, la un festival organizat de soțul său -  Made în America, din Philadelphia. 

Beyonce a primit un tort, iar artiștii prezenți la festival i-au cântat “La mulți ani”. Diva și-a făcut apariția într-un outfit super hot, însă accesoriile au fost cele care au atras cele mai multe priviri.  Diva a purtat trei coliere, cercei supradimensionați și o pereche de ochelari de soare. Cel mai iesit din comun accesoriu a fost cel pus pe dantură… în formă de aparat dentar :) 

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni super scurți și o cămașă decoltată, cu părul super voluminos, Beyonce demonstrează că  își merită statutul de trendsetter.

Cântăreața, cunoscută pentru dietele drastice pe care le ține atunci când vrea să fie în formă maximă, pare că este un pic mai relaxată din acest punct de vedere. Beyonce este mândră de silueta să voluptoasă și nu încearcă să își mascheze kilogramele în plus.

Cu siguranță, atunci când își vă dori să fie mai slabă, vă reuși cu ajutorul dietelor sale minune :) 

Beyonce a vorbit deschis despre dieta care a ajutat-o să slăbească după ce a rămas însărcinată cu gemeni. Este vorba despre un program alimentar de 22 de zile pe bază de pante pe care artista l-a ținut de două ori consecutiv.

Vedeta a spus că a trăit coșmarul oricărei femei și că nu se mai simțea în pielea ei. Aceasta ajunsese să cântărească aproape 100 de kilograme în timpul sarcinii. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni