• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Dorian Popa ne-a primit în salonul medicului său! Vloggerul urmează să se opereze la picior

Dorian Popa ne-a primit în salonul medicului său! Vloggerul urmează să se opereze la picior

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, acesta ținându-și fanii la curent cu fiecare schimbare din viața lui. În urmă cu aproximativ trei săptămâni, influencerul a postat un videoclip pe YouTube în care le-a arătat fanilor cum a reușit să cadă în propria sa curte. Impactul loviturii a fost atât de puternic încât medicii au hotărât ca Dorian Popa să își țină genunchiul într-o orteză până la momentul operației. 

Accidentările sunt frecvente atât în cazul copiilor, cât și în cazul adulților! Chiar și vedetele se mai lovesc câteodată, mai ales dacă nu sunt foarte atente. Dorian Popa a avut parte de o căzătură în propria curte, în urma căreia a fost nevoit să își țină genunchiul într-o orteză. Astăzi, el ne-a primit cu el în salonul medicului, acolo unde am aflat noi amănunte despre starea de sănătate a vloggerului:

„Sunt foarte mândru! Eu zic că s-a vindecat ceva genunchiul. Piciorul s-a rupt în urmă cu trei săptămâni, domnul doctor mi-a spus așa: >”, a recapitulat Dorian.

În salonul medicului, Dorian Popa a fost supus mai multor exerciții prin care să se poată concluziona cât de sănătos este genunchiul lui în acest moment. În urma examinării, vloggerul a aflat că va fi supus la operație pe 9 martie 2023:

„Dacă după o asemenea accidentare, unde am fost întrebat, citez, >, domnul doctor a reușit să mă refacă în așa măsură încât să fac sport, să fac tot ce vreau eu.. nu văd de ce aș sta emoționat”, a spus el. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni