• PRO TV
  • Donald Trump, scos de canadieni din filmul „Singur acasă”. Care e motivul

Donald Trump, scos de canadieni din filmul „Singur acasă”. Care e motivul

Donald Trump, scos de canadieni din filmul „Singur acasă”. Care e motivul

Actualul președinte al SUA, Donald Trump, are o apariție de câteva secunde în filmul Sigur acasă: Pierdut în New York. Canadienilor nu le-a plăcut figura lui și l-au îndepărtat din film.

Donald Trump a apărut în circa 20 de filme de-a lungul vițeii lui și de fiecare dată nu a „jucat” mai mult de câteva secunde. Fanii filmului de Crăciun cu Macaulay Culkin își amintesc scena în care Donald Trump își face apariția, pentru câteva secunde, în holul hotelului Plaza din New York.

Ei bine, reprezentanților televiziunii CBC din Canada nu le-a plăcut că Trump a fost distribuit în film și au scos scena înainte de a difuza pelicula la televizor. Se întâmpla în 2014, cu mult timp înainte ca Trump să-și anunțe măcar intenția de a candida la președinția SUA.

„Scena cu Donald Trump a fost una dintr-o serie de scene care au fost tăiate, fiindcă niciuna nu era esențială pentru poveste”, au spus reprezentanții CBC, citați de TMZ.

Citește și: Diana Rein, singura româncă din „Singur acasă”, face carieră peste Ocean: „Nu am uitat de unde vin”



Donald Trump a dat multe petreceri în hotelul lui, iar în decembrie 1993 chiar s-a căsătorit aici, cu actrița Marla Maples.

De ce a apărut Donald Trump în „Singur acasă”

Actualul președinte american este un obișnuit al camerelor de luat vederi încă de pe vremea când nu era la Casa Albă. A jucat peste 20 de filme, în care a avut apariții scurte. În 1991, când au avut loc filmările la Singur acasă 2, Donald Trump era proprietarul hotelului Plaza, unde are loc mare parte din acțiunea filmului.

Donald Trump și Macaulay Culkin, în decembrie 1991, la Plaza Hotel. FOTO: Getty Images

Lui Trump i s-a solicitat acordul pentru filmare în hotel, iar acesta a fost de acord cu condiția să aibă o apariție scurtă în film.

Donald Trump a mai făcut figurație în filme precum Sex in the City și Zoolander, unde a fost distribuit fiindcă a acceptat să pună la dispoziția echipelor de filmare unele proprietăți pe care le deținea.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni