• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Doinița Oancea: “M-am schimbat de-a lungul timpului și într-o relație evit să mai fiu vulcanică”

Doinița Oancea: “M-am schimbat de-a lungul timpului și într-o relație evit să mai fiu vulcanică”

Cunoscuta actrița de telenovele, Doinița Oancea a fost astăzi la Vorbește lumea și a făcut o serie de mărturisiri interesante legate de așteptările pe care le are de la bărbatul din viața ei. 

La începutul discuției, fiind februarie, o luna a iubirii, Adela Popescu a vrut să afle de la invitata ei dacă este sau nu o fire romantică. “Nu sunt cea mai romantică persoană din Univers, dar, da, îmi place să fiu așa. Și de la partenerul meu aștept să fie romantic, dar nu siroposul acela chiar dulce. Uite, de pildă de Dragobete mi-ar plăcea să primesc un buchet de flori, să-mi spună că mă iubește, deși declarația asta simplă ar trebui să mi-o zică în fiecare zi, nu doar de Dragobete sau Valentine’s Day".

(…) Cred că fiecare cuplu în parte are un limbaj comun al iubirii. (…) Pe mine trebuie să mă și iei în brațe, să mă pupi, să-mi spui că mă iubești și să îmi dai multă atenție. Îmi plac și cadourile, dar nu contează neapărat ce primesc. Poate fi chiar și un servețel făcut floricică”, a mărturisit Doinița Oancea".

Apoi, prezentatoarea a discutat cu actriță despre cum ar trebui să fie, concepția ei, bărbatul ideal. “Sincer, în primul rând și afectuos. E foarte important, de asemenea, să vorbim aceeași limbă. (...) Partenerul trebuie să acorde multă atenție partenerei și invers. Relația este un organism viu care rezistă dacă e alimentat de ambii parteneri”.

Actrița a mai spus telespectatorilor că de-a lungul anilor și-a descoperit și unul dintre defectele pe care a cum l-a corectat și îi aduce mai multă liniște în viață. “Îmi reproșez faptul că poate nu am dat suficientă atenție unei relații din trecut pentru că am crezut că aceasta o să meargă de la sine. E important ca ambii parteneri să fie implicați în relație. Mulți dintre noi au senzația că acea iubire poate ține o veșnicie. Dar nu e chiar așa. Trebuie să și muncim un pic pentru relație. Acestea sunt lucruri pe care mulți oameni nu le știu și pe care ar trebui să le învețe. Eu m-am schimbat de-a lungul timpului și într-o relație evit să mai fiu vulcanică. Înainte reacționam la orice. Acum sunt mai atentă la ce vrea să spună omul respectiv”, a spus cu sinceritate actrița de telenovele.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune/Facebook

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni