• PRO TV
  • Interviu Fuego: ”Sunt un om cumpătat și nu arunc cu banii pe fereastră!”

Interviu Fuego: ”Sunt un om cumpătat și nu arunc cu banii pe fereastră!”

Interviu Fuego: ”Sunt un om cumpătat și nu arunc cu banii pe fereastră!”

Paul Surugiu, alias Fuego, acordă o atenție deosebită vestimentației. Nu doar atunci când urcă pe scenă, ci și în viața de zi cu zi. Care este secretul look-ului său, cine se ocupă de ținutele sale, cât investește în hainele de scenă și cum anume îi place să se îmbrace, ne spune chiar artistul.

Cine se ocupă de costumele tale de spectacol, cine ți le face?

Niciodată nu m-am îmbrăcat de capul meu și-am încercat să aleg variante potrivite de show. Am colaborat cu mari nume precum Doina Levintza, Maria Constantinescu, Elena Stoica, IIANA! Întotdeauna trebuie să fiu impecabil când apar în fața publicului. Așa mă simt eu bine, așa vreau să rămân, oferind povești și respect inclusiv pe această latură. Ținutele mele au fost mereu speciale, create de mari nume, dar sunt mai mult decât onorat ca în ultima perioadă să pot lucra alături de minunata Maria Miu, scenograf excepțional al României, deținătoare a premiului UNITER, o valoare incontestabilă, care face istorie în fiecare zi a vieții sale, lucrând de peste 35 de ani în Teatrul Bulandra, având la activ costume și scenografii create pentru sute de spectacole și filme în ani.

Citește și: Fuego rupe tăcerea! Cum a comentat artistul controversele care au apărut în presă, de-a lungul anilor

Este un caracter desăvârșit, un profesionist și știe să mă pună în evidență, prin rafinament și eleganță! Îi mulțumesc sincer că a apărut în drumul meu și sper să avem o colaborare de lungă durată. În cadrul turneului „Colindător la porțile ceruluiI” am purtat mai multe ținute spectaculoase semnate de către ea, în premieră, dar și câteva haine vechi, de peste 40 de ani, de legendă, purtate de mari actori ai teatrului românesc, realizate tot de Maria.

Cât investești lunar în hainele de scenă? 

Nu fac niciodată excese și încerc să găsesc variantele ideale. Nu sunt sume exagerat de mari, dar încerc să nu fac rabat de calitate. Am și sacouri de câteva sute de lei și altele mai scumpe. La fel e și la pantofi. Unii sunt foarte ieftini, dar arată foarte bine, iar alții mai scumpi. Sunt un om cumpătat și nu arunc cu banii pe fereastră, dar nu renunț la ceea ce știu că este, dincolo de toate, o investiție în mine! 

Cum arată dressingul tău?

Ordonat, calculat, cu fiecare categorie la locul ei. Așa am fost de copil. Sunt obsedat de ordine și curățenie! 

Ce stil vestimentar te caracterizează în viață de zi cu zi? Cum îți place să te îmbraci?

Simplu, lejer, casual. Dacă aș putea, aș sta permanent în pijamale, relaxat. Nu ies deloc în evidență și vreau să fiu cât mai comod cu putință. Hainele ne sunt ajutoare, nu facem din ele o prioritate vitală.

Când faci shopping, ce anume îți cumperi cel mai des? 

Nu sunt un împătimit al shopping-ului, nu umblu prin magazine, n-am răbdare să probez și nici nu fac o pasiune din această activitate. Îmi cumpăr, în mare parte, hainele de scenă de la ateliere sau de la creatori direct. În magazine nu prea umblu, tot din lipsă de timp. Dar cel mai des îmi cumpăr pantofi, am o pasiune pentru ei! 

Cum arată o zi din viața ta? Ce program ai, cum decurge? 

Niciodată nu e la fel! Probabil m-aș plictisi dacă ar fi totul monoton, o rutină prestabilită. Toate zilele mele arată diferit, cu noi și noi provocări, neavând vreodată timp să mă plictisesc. Ba chiar aș vrea să- mi pot cumpăra mai mult timp.

Vezi și: Ziarele au scris, "Fuego" comenteaza


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni