• PRO TV
  • Dinu Maxer a pierdut duelul si a parasit Ferma vedetelor

Dinu Maxer a pierdut duelul si a parasit Ferma vedetelor

Dinu Maxer a pierdut duelul si a parasit Ferma vedetelor

Ultimul duel inainte de votul decisiv de la Ferma vedetelor s-a incheiat cu eliminarea lui Dinu Maxer din competitia pentru titlul de fermierul anului si marele premiu de 50.000 de euro. Dinu a pierdut duelul in fata lui Cosmin Natanticu, care este in ferma de la bun inceput si isi continua drumul mai departe in competitie.

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a reusit sa obtina la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 7.0 puncte de rating si 20.8% share. Aproximativ 1.3 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe Ferma vedetelor, iar in minutul de aur, de la 21:32, aproximativ 1.8 milioane de telespectatori au fost alaturi de concurenti. 

Sambata aceasta, la 19:30, la PRO 2, Dinu si Deea Maxer vor veni in platoul emisiunii Ferma dupa perdea pentru a dezbate impreuna cu Andreea Ibacka si Octavian Strunila cele traite de cei doi in ferma. Impresiile lui Dinu despre experienta si interactiunea cu colegii din ferma vor fi spuse fara perdea. 

Imagini nedifuzate cu momentele in care a fost fermierul sef si cum s-au comportat fermierii, ce probleme au intampinat sotii Maxer in casa, dar si cum va raspunde Dinu la mesajele telespectatorilor in rubrica Oaia alba, oaia neagra, ramane de vazut numai la PRO 2. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni