• PRO TV
  • Dinti si buze deformate sau kilograme in plus. 5 lucruri care sunt considerate sexy in diferite parti ale lumii

Dinti si buze deformate sau kilograme in plus. 5 lucruri care sunt considerate sexy in diferite parti ale lumii

Dinti si buze deformate sau kilograme in plus. 5 lucruri care sunt considerate sexy in diferite parti ale lumii

Pentru ei silueta 90-60-90 nu conteaza. Dinti deformati, sprancene unite sau kilograme in plus. 5 lucruri ciudate care sunt considerate sexy in diferite parti ale lumii. 

In functie de tara si cultura in care s-au nascut, oamenii isi formeaza niste credinte si urmeaza traditii care se dovedesc de-a dreptul surprinzatoare. 

Conform celor de la Bright Side, ceea ce pentru unii dintre noi este frumos si atragator, pentru diferite culturi ale lumii, detalii precum o dantura sanatoasa, o silueta de model sau o piele atent bronzata, nu conteaza. 

In diferite parti ale lumii, trasaturile fizice considerate de noi defecte se dovedesc a fi atractive si sexy. 

Vezi mai jos o serie de lucruri ciudate pe care oamenii din diferite tari ale lumii le considera atractive: 

Dintii deformati - Japonia

In aceasta tara, o astfel de dantura este numita "yaeba", iar persoanele care au dintii strambi sau caninii proeminenti sunt considerate foarte dragute. 


Fata in forma de inima - Coreea de Sud 

In Coreea de Sud, operatiile estetice sunt la ordinea zilei. In majoritatea oraselor exista afise care promoveaza aceasta practica. Oamenii sunt incurajati sa isi schimbe aspectul fizic cu ajutorul bisturiului, iar o fata in forma de inima se numara printre cele mai dorite trasaturi fizice.


Excesul de kilograme - Mauritania 

In aceasta tara africana, femeile nu au nicio sansa sa atraga un barbat daca au dimensiuni de model. Pentru a fi tractiva, o tanara este hranita de parintii sai cu mese bogate, care depasesc uneori peste 16 000 de calorii pe zi. Din cauza acestei traditii, multe dintre tinere se confrunta cu afectiuni ale stomacului. 


Pielea palida - China, Thailanda

Aceasta nuanta a pielii este considerata in diferite parti ale Asiei ca fiind standardul absolut in materie de frumusete. Daca iti doresti sa cumperi o crema de fata, cu greu vei gasi in aceste zone produse cosmetice care sa nu contina un ingredient de albire. 

In plus, multi chinezi refuza sa stea la soare si sa se bronzeze pentru ca pielea sa nu le fie afectata. 

Sursa FOTO: Bored Panda & Istock

Buze deformate - Tribul Mursi 

Cunoscut si sub numele de Mursu, acest trib este cel mai popular din Etiopia. femeile Mursi isi vopsesc trupurile si fete in alb, insa un alt detaliu atrage atentia. Buzele lor sunt taiate in jurul varstei de 15 ani pentru a li se insera in aceasta zona placi imense.

Prima placa montata este una din zgura. Aceasta va fi schimbata cu una de lut, inainte de a se casatori. desi este un obicei pe care lumea civilizata il poate considera barbar, in comunitatea Mursi el are o puternica insemnatate da valoarea femeii.

Sprancenele unite sunt atractive in Tajikistan, in tip ce gatul foarte lung este apricat in Burma.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni