Din 30 august, Adela Popescu prezintă emisiunea ”Vorbește lumea”

Din 30 august, Adela Popescu prezintă emisiunea ”Vorbește lumea”

După o vară încărcată de distracție și o binemeritată pauză, emisiunea ”Vorbește lumea” se pregătește să revină cu un nou sezon: mai încărcat de informații, cu mai multe surprize și cu o super veste!

Adela Popescu este pregătită să revină în emisiune pentru a fi alături de toți cei de acasă, de luni până vineri, de la 10:30. Superba mămică s-a încărcat cu energie și abia așteaptă reîntâlnirea cu telespectatorii. 

Ca de fiecare dată, distracția și voia bună vor fi completate de invitați cunoscuți, materiale pline de informații interesante și rubrici speciale de gătit, sport și meteo. 

Înainte de revenire, Adela declară: ”Dragii mei, nu mă așteptam să vă dau așa rapid această veste, dar... mă întorc! De luni ne revedem la Vorbește Lumea, de la 10:30. Știu deja că voi avea emoții să fim împreună, așa că sper să-mi fiți aproape și să vedeți ce v-am pregătit alături de colegii mei.

Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineață, mamaie să îl supravegheze pe bebeluș, iar copiii să picteze la grădiniță, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbește Lumea. :)”

Nu ratați, de luni până vineri, cea mai tare emisiune matinală, în direct, la PRO TV, de la ora 10:30! 

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV, despre grila de toamnă: “E un sentiment excelent. Am așteptări foarte mari”


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni