• PRO TV
  • Dieta cu care Adele a reușit să slăbească aproape 45 de kilograme: „Se simte mai sexy ca niciodată”

Dieta cu care Adele a reușit să slăbească aproape 45 de kilograme: „Se simte mai sexy ca niciodată”

Dieta cu care Adele a reușit să slăbească aproape 45 de kilograme: „Se simte mai sexy ca niciodată”

Adele a slăbit extrem de mult în ultimii trei ani, iar fanii s-au întrebat cum a reușit să ajungă la greutatea ideală. Iată care sunt metodele pe care le-a urmat pentru a pierde aproape 45 de kilograme!

Adele este una dintre cele mai apreciate cântărețe de talie mondială. Aceasta a cucerit publicul datorită emoției pe care o transmite în piese, dar și grație calităților ei vocale. Atunci când s-a lansat în industria muzicală, vedeta era căsătorită cu omul de afaceri Simon Konecki, însă ulterior, în 2019, ea a trecut printr-un divorț dureros. Se presupune că acela ar fi fost momentul în care cântăreața a decis să își schimbe complet stilul de viață.

În anul 2020, ea s-a afișat la petrecerea lui Drake într-o formă absolut incredibilă. Adele slăbise foarte mult, iar fanii s-au întrebat cum a reușit să ajungă la greutatea ideală. Deși în primă fază s-a presupus că și-ar fi micșorat stomacul, ulterior presa internațională a explicat procesul prin care a trecut artista pentru a pierde aproape 45 de kilograme.

Se pare că Adele a avut mare grijă la alimentație, dar nu înainte de a scăpa de viciile care îi provocau rău. Astfel, când a fost la un pas de a-și pierde vocea, vedeta a renunțat definitiv la fumat. Ulterior, ea a spus adio și zahărului, alimentelor iuți și citricelor. Nu în ultimul rând, cântăreața a urmat dieta Sirtfood, un regim bazat pe consumul de alimente bogate în compuși chimici meniți să activeze sirtuina, mai exact compus din fructe și legume. 

Mai mult decât atât, artista a început să aibă un program de antrenamente mai serios. Deși inițial i-a fost greu să se apuce de sport, pe măsură ce a trecut timpul, ea a devenit adepta exercițiilor fizice. Este adevărat, în tot acest timp a avut parte de ajutorul unei antrenoare cunoscute de fitness, Camila Goodis. 

„A învățat multe despre ea însăși anul acesta, asa că i-a fost mai ușor să slăbească. Adele se simte mai sexy ca niciodată. 2019 a fost un an foarte greu pentru ea, dar a fost si unul cu o creștere personala‘, au declarat oamenii apropiați ai vedetei.

Sursă foto: Adele/Instagram, Arhivă ProTV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni