• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Detalii de ultimă oră despre revenirea la școală. Ministrul Educației a făcut declarații, în direct, la Vorbește lumea

Detalii de ultimă oră despre revenirea la școală. Ministrul Educației a făcut declarații, în direct, la Vorbește lumea

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a făcut declarații despre revenirea la școală după vacanța prelungită de Paște, în direct, la Vorbește lumea. 

Acesta a precizat că revenirea fizică la școală se face în funcție de rata de infectare din fiecare localitate, în funcție de două scenarii.

”Se va ține cont de rata de infectare din fiecare localitate. Rămân în vigoare două scenarii. Pentru primul scenariu este nevoie ca rata să fie sub unu la mie, iar toți elevii pot merge la școală cu prezență fizică

Elevii din învățământul special vor putea merge la școală cu prezență fizică indiferent de scenariu și rata de infectare. Și elevii din anii terminali vor merge la școală cu prezență fizică, fără înjumătățirea claselor. 

Pentru scenariul doi, cu rata de infectare mai mare de unu la mie, vor merge la școală cu prezență fizică elevii de la grădiniță, ciclul primar.”, a declarat Sorin Cîmpeanu. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni