• Emisiuni
  • Arena Bucătarilor
  • Descopera noile tendinte in materie de gastronomie! Din 19 februarie, Arena Bucatarilor revine la Pro TV

Descopera noile tendinte in materie de gastronomie! Din 19 februarie, Arena Bucatarilor revine la Pro TV

Descopera noile tendinte in materie de gastronomie! Din 19 februarie, Arena Bucatarilor revine la Pro TV

Incepand de duminica, 19 februarie, „Arena bucatarilor” revine la PRO TV cu un noi preparate excentrice si inovative, savarsite cu maestrie de cele mai mari nume ale gastronomiei romanesti, spre deliciul tuturor profesionistior si pasionatilor de bunataturi.

"Arena bucatarilor", un creative cooking show organizat de Selgros si produs de Happening Media, reuneste bucatari din toata tara ce vor jongla cu ingrediente proaspete si vor lasa preparatele sa vorbeasca despre talentul, creativitatea si experienta lor in domeniu.

Saptamana de saptamana, toti iubitorii artei culinare sunt invitati sa ia parte la rescrierea istoriei gastronomice alaturi de cei mai de seama maestri bucatari si sa descopere retete spectaculoase si meniuri pentru toate gusturile, ideale pentru mese obisnuite, dar si festive.

Profesionistii emisiunii, maestrul in arta culinara Liviu Preda si Mihaela Bilic, medic primar nutritionist cu peste 15 ani de experienta in domeniu, vor face ca fiecare intalnire gastronomica sa devina o bucurie si un rasfat pentru pasionatii de arta culinara, dar mai ales un exemplu si un indemn de a face din fiecare preparat un aliat al sanatatii.

La prima intalnire gastronomica, Ioan Florescu, castigatorul din anul 2013 al concursului „Arena bucatarilor”, membru al Echipei Nationale de Gastronomie si unul dintre castigatorii medaliilor de aur la Olimpiada Culinara ERFURT 2016, ne destainuie secretele reusitei sale si ne surprinde cu doua preparate remarcabile, demne de un veritabil campion.

In fiecare duminica, de la ora 10:30, la PRO TV, descopera noile tendinte in materie de gastronomie, tehnici si sfaturi pentru preparate savuroase, dar si pentru o alimentatie sanatoasa si echilibrata.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Arena Bucătarilor

Articole pentru emisiune Arena Bucătarilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni