• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • De la ce a pornit prima ceartă între Emily Burghelea și soțul ei: „La un magazin de alimente!”

De la ce a pornit prima ceartă între Emily Burghelea și soțul ei: „La un magazin de alimente!”

Emily Burghelea se pregătește de petrecere, iar astăzi ne-a primit în dressingul ei! Vorbind despre haine și cumpărături, blondina a spus care a fost motivul de la care a izbucnit prima ceartă cu soțul ei, Andrei.

Emily Burghelea este una dintre cele trei fete de la Vorbește Lumea alături de care bem cafeaua în fiecare dimineață. Astăzi, ea ne-a primit în dressingul ei pentru a o ajuta să aleagă ținuta perfectă pentru petrecerea în pijamale care se apropie. Blondina l-a adus chiar și pe Andrei în locul de depozitare a hainelor și a vorbit cu el despre cumpărături și prima ceartă în cuplu.

Cosmina Păsărin și-a întrebat colega dacă soțul ei îi cumpără haine. Aceasta, fără să stea prea mult pe gânduri a recunoscut că nu este cazul și că toate piesele vestimentare pe care le are sunt achiziționate de ea sau primite cadou. Mai mult decât atât, fiind întrebat dacă merge alături de partenera sa la cumpărături, Andrei a spus categoric nu.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)


„Este cel mai rău lucru care mi se poate întâmpla vreodată!”, a spus Andrei.

Mai mult decât atât, Emily Burghelea a povestit de la ce a pornit prima ceartă în cuplu. Motivul este simplu: ulei de măsline. 

„Noi prima ceartă am avut-o la un magazin de alimente. Ne-am certat pe un ulei de măsline. Eu voiam un ulei așa, mai fancy, la sticlă de sticlă, iar el voia la bidon”,
a spus ea.

VEZI MAI MULTE ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni