• PRO TV
  • De Craciun si Revelion vrei PRO TV! Pentru sarbatorile de iarna, PRO TV are un program special pentru intreaga familie

De Craciun si Revelion vrei PRO TV! Pentru sarbatorile de iarna, PRO TV are un program special pentru intreaga familie

De Craciun si Revelion vrei PRO TV! Pentru sarbatorile de iarna, PRO TV are un program special pentru intreaga familie

Dupa ce ai urmarit deja Singur acasa 1 si 2 la PRO TV, stii sigur ca vine Craciunul! Iar zilele care urmeaza sunt, la fel ca in fiecare an, pline de zambete, voie buna, fapte bune, planuri pentru viitor, cadouri si mult timp petrecut alaturi de cei dragi. PRO TV a pregatit pentru sarbatorile de iarna un program special, gandit pentru intreaga familie!  

De Craciun, esti cel mai bun!

Ce inseamna un miracol? Poate fi un semn venit de departe, un mesaj greu de inteles, un freamat de speranta, un zambet sincer sau un simplu sarut! De Craciun, traieste miracolul de a fi alaturi de cei dragi.

Sambata, 23 decembrie, de la ora 14:00, Andra colinda toti romanii chiar inainte de Craciun, in concertul Andra for Hope, organizat in sprijinul Fundatiei Hope and Homes for Children. Cele mai indragite colinde romanesti si internationale vor fi interpretate de artista, care va chema pe scena invitati speciali, printre care Andi Moisescu si Andreea Esca!

Despre emotia pe care a simtit-o pe scena si la concert, Andra a declarat: Port de mult timp cu mine gandul de a canta in beneficiul familiilor care nu au ce pune pe masa, iar Craciunul mi s-a parut cea mai buna ocazie. E o sarbatoare a copiilor, o perioada in care ei trebuie sa se simta iubiti, sa nu aiba nicio grija. Faptul ca am cantat pentru asta pe scena Ateneului Roman a fost pentru mine o onoare si le multumesc invitatilor mei si celor care au cumparat bilete si au facut astfel o donatie pentru a salva familii in situatii disperate. Sper ca cei care urmaresc concertul sa simta emotia pe care eu am simtit-o pe scena. Fiecare cantec a fost ca o rugaciune!".



Programul pregatit de PRO TV pentru Craciun este incarcat cu aventura, magia, spiritul, actiunea si indemnul de a-ti petrece timpul alaturi de familie si prieteni:

SAMBATA:

  • Miracolul de pe strada 34  - de la 16:45;
  • Singur acasa 3 - de la 20:30;
  • Greu de ucis 3 - de la 22:30.
DUMINICA:

  • Familia Crood - de la 10:00;
  • Hugo - de la 16:30; 
  • Las Fierbinti - episod special duminica, de la 20:30; 
  • Fort Boyard - de la 22:45.
LUNI:

  • Epoca de gheata 4: Continente in deriva - de la 11:00);
  • Pinguinii domnului Popper - de la 16:00;
  • Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron - de la 20:30.

In weekendul dintre ani, filmul iti deschide noi universuri!

Ce ai de facut in vacanta de Revelion? Poti fi un erou, ca in vremurile mitice (Legenda lui Hercule, 30 decembrie, 20:30), rebel ca in visuri fierbinti (Las Fierbinti, 31 decembrie, 20:30) si captivul unui mos nebun (Fort Boyard, duminica, 22:15), apoi poti fi Furios si iute 6 (1 ianuarie, 20:30), tatuat pe nevrute (Marea mahmureala 2, 1 ianuarie, 22:45), spion din intamplare (Spioana, 2 ianuarie, 20:30) si calator in lumi virtuale (Transcendence: Viata dupa moarte, 2 ianuarie, 22:45).

In 2017 punem punct unui an EPIC. Dar orice final inseamna un nou inceput!

In 2018 ai toate motivele SA VREI PRO TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni