De ce nu s-a căsătorit Catinca Roman cu tatăl Calinei: “Noi am hotărât să avem un copil”

18 Noiembrie 2020, 16:04

Autor: Alina Popa

Catinca Roman a fost invitată în emisiunea “Vorbește lumea”, alături de Marius Mihalca, speaker motivațional. Cei doi au vorbit despre presiunea societății și a familiei asupra femeilor care trec de 30 de ani și nu sunt încă măritate.

Fiica lui Petre Roman a mărturisit că a fost pusă la zid după ce a decis să aducă pe lume un copil fără să fie măritată. 

“Atunci a fost un șoc pentru toată lumea faptul că am decis să fac un copil în afara căsătoriei și cu un bărbat mult mai tânăr. N-a fost ușor, sincer! La momentul respectiv aproape că n-am gândit-o. Adică nu a fost ceva premeditat și au fost consecințe. Adică s-a mers până acolo încât s-a spus că Petre Roman a pierdut alegerile din cauza asta (...) Acum e cool să faci un copil nemăritată și cu un bărbat mult mai tânăr”, a declarat Catinca Roman.

Fiica lui Petre Roman spune că anii petrecuți în Franța i-au schimbat percepția asupra noțiunii de căsnicie. “Nu s-a pus problema să ne căsătorim. Nici n-a fost vorba. Copilul am hotărât de comun acord să-l avem și cam așa a fost treaba. Norocul a fost că și tatăl Calinei a trăit mult în Occident și avea oarecum aceeași mentalitate. Nu știu… nu ne-am pus problema și după aia ne-am despărțit destul de repede și atunci lucrurile au rămas așa. Nici nu am întâlnit poate persoana cu care să-mi doresc să fac acest lucru, a mai spus creatoarea de modă.

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

 

 

 

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies