• PRO TV
  • De ce Corina Caragea a refuzat inițial postul de prezentatoare a Știrilor de la PRO TV

De ce Corina Caragea a refuzat inițial postul de prezentatoare a Știrilor de la PRO TV

De ce Corina Caragea a refuzat inițial postul de prezentatoare a Știrilor de la PRO TV

Corina Caragea dezvăluie cum au fost începuturile ei la Știrile sportive de la PRO TV.

Corina Caragea avea 22 de ani când a făcut primii pași în PRO TV, companie în care a intrat într-un picior, la propriu. „Avusesem un accident de mașină și eram în cârje. Și țopăiam pe aici”, a dezvăluit Corina, în platoul emisiunii Vorbește lumea. Ea a dezvăluit că la început a fost ofertată pentru a lucra în redacția de Știri, însă nu a acceptat jobul din prima, dintr-un motiv care ar amenința oricui șansele de a face carieră. Prezentatoarea nu a crezut că oferta este serioasă și că cel care o sunase este chiar Costi Mocanu, actualul ei șef.

„Am luat-o ca pe o glumă, am crezut că cineva râde de mine. Îmi amintesc că eram în baie și mi-a zis Știi că sunt Costin Mocanu și vreau să vorbim? Nici nu l-am crezut, am zis: Bine, te sun eu mai târziu. Nu l-am mai sunat, îți dai seama. Atunci eram deja pe post și primeam tot felul de telefoane din diverse părți și n-am crezut”, a mărturisit Corina Caragea, care a amânat un an oferta venită din partea PRO TV.

Prezentatoarea a mărturisit și că i-a fost puțin frică să facă un salt în cariera ei și credea că nu e pregătită pentru a intra în echipa din Pache Protopopescu. Știrista și-a amintit de prima ei intervenție live pe post, care a fost „cu multe emoții, cu transpirații și cu bâlbe”. Nu va uita niciodată acea zi, care începuse cu un ghinion fantastic.

 „Am intrat dimineață și, în drum spre studio, erau spălate scările. Am alunecat și m-am întins pe jos. Am început să plâng și mi-am zis că e un semn. Dar totul a fost bine până la urmă”, își amintește Corina Caragea. 

Iată ce a mai spus vedeta în direct la Vorbește lumea!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni