• PRO TV
  • De Black Friday, pe Fashion Days, reduceri de până la 90%! Cel mai aşteptat Fashion Sale, mai devreme în aplicaţia mobilă! 

De Black Friday, pe Fashion Days, reduceri de până la 90%! Cel mai aşteptat Fashion Sale, mai devreme în aplicaţia mobilă! 

De Black Friday, pe Fashion Days, reduceri de până la 90%! Cel mai aşteptat Fashion Sale, mai devreme în aplicaţia mobilă! 

Pentru doamnele care vor să îşi pună în valoare feminitatea! Pentru domnii care îşi exprimă personalitatea ŞI prin vestimentaţie! Pentru părinţii care vor să îşi înveţe copii ce inseamnă...bun-gust! Pentru toţi, Fashion Days pregăteşte ceva de Black Friday!

Reducerile pe Fashion Days încep joi seara, pe 15 noiembrie, dar, ATENŢIE, startul se dă mai devreme în aplicaţia mobilă Fashion Days. Iar reducerile sunt de până la 90%. Pentru cei care nu vor să se confrunte cu problema unui stoc epuizat când vor să îşi cumpere produsele preferate, descărcarea aplicaţiei e cea mai bună idee. Aplicaţia Fashion Days se găseşte în AppStore şi în Google Play.

Dacă activezi notificările în aplicaţia mobilă, eşti anunţat când începe cel mai aşteptat Fashion Sale. În plus, între 12 noiembrie si 15 noiembrie, ai parte şi de un concurs. Dacă accesezi site-ul Fashion Days sau îţi instalezi aplicaţia mobilă, intri în contul tău personal şi adaugi la FAVORITE produsele care îţi fac cu ochiul, ai şansa ca la finalul campaniei să le şi câştigi. Regulamentul concursului îl găseşti pe site, AICI

Spor la un shopping cât mai Fashion!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni