Dana Rogoz, despre primele filmări în PRO TV: „Era un entuziasm molipsitor care plutea în aer”

Dana Rogoz, despre primele filmări în PRO TV: „Era un entuziasm molipsitor care plutea în aer”

Cât de mare e lumea unui copil mic? Dana Rogoz, una dintre primele vedete ale PRO TV, dezvăluie într-un interviu exclusiv cum era viața în televiziune la vârsta de 9 ani.

Dana Rogoz a crescut odată cu PRO TV, unde a ajuns grație emisiunii Abracadabra. Actrița de 35 de ani își amintește cu plăcere de primul an al postului de televiziune, în care a avut timp să se acomodeze cu statutul de vedetă PRO. La 25 de ani de la primele filmări, Dana Rogoz dezvăluie câteva dintre experiențele de neuitat trăite în PRO TV.

Am pus într-un singur loc 25 de ani de istorie PRO TV. Tu alegi anul și trăiești amintirea https://25deani.protv.ro/. 

Wow! Postul ăsta ajuns la 25 de ani. Îți vine să crezi? Care e prima ta amintire legată de PRO TV?

„Am foarte multe amintiri de la începutul PRO-ului, mai ales că eu am semnat primul contract cu postul cu un an înainte de prima emisie. Era etapa pregătirilor, etapa în care - copil fiind - am auzit pentru prima oară cuvântul vedetă. Nu înțelegeam dacă e ceva de bine sau de rău, dar mi se spunea că voi fi vedetă PRO. Îmi aduc acum aminte de filmarea pe care am avut-o chiar pentru campania de lansare - Te uiți și câștigi!. Era pur și simplu un entuziasm molipsitor care plutea în aer.”

PRO TV ți-a oferit o scenă, începând cu Abracadabra, continuând cu La bloc și Fete cu lipici. Cum ai perceput primele tale apariții televizate? Cu ce ai rămas de atunci?

„Am crescut în televiziune. În copilărie și adolescență, televiziunea era pentru mine ca o viață paralelă, care îmi oferea cele mai mari bucurii. Simțeam că acolo e locul meu și că acolo sunt apreciată. Atât Abracadabra, cât și serialele, efectiv mi-au oferit o a doua familie. Sunt și acum legată pe viață de oamenii pe care i-am cunoscut prin aceste proiecte.”

Vezi și: PROGRAMUL de 1 Decembrie de la PRO TV

Erai o adolescentă plină de energie în vremea Abracadabra. Cum era să te vezi la televizor în anii ‘90?

„Eram încă un copil. Am început Abracadabra la 9 ani și eram prea mică să realizez ce trăiesc. Mi se părea cumva firesc ca atunci când merg într-un parc să se adune în jurul meu zeci de copii sau ca atunci când urc pe o scenă din fața PRO-ului sau, știu eu, din Piața Unirii din Focșani, și ridic o mână, să o ridice alți mii de copii în fața mea. Nu apucam să mă văd foarte des la televizor, căci filmam mai tot timpul.”

Ce vedetă PRO te-a inspirat cel mai mult în acest timp? 

„Andreea Esca. Am crescut lângă ea și mi-e prietenă și acum. Cred că ea este esența PRO. Și oricum, cred că cei care am prins începutul PRO TV, am fost altfel formați. Era un spirit PRO. Nu exista over-time pentru noi, nu exista azi nu am chef, nu știai când s-a terminat lucrul și când începea viața ta, căci nu concepeai viața ta, timpul liber altfel decât petrecut tot alături de echipa PRO.”

Cea mai amuzantă întâmplare din PRO de care îți amintești este…

„Mi-e foarte greu să aleg... Îmi amintesc de multe dintre zilele de 1 Decembrie, când râdeam în hohote la înregistrarea imnului sau în timpul filmărilor, ca mai apoi - invariabil - să înghețăm de frig în timpul live-ului din curtea PRO-ului sau prin Buftea, care ținea toată ziua. Dar jur că înghețam cu zâmbetul pe buze.”

Ai un mesaj pentru publicul acestui post TV, pentru românii care urmăresc programele PRO TV?

„Să fie exigenți, pentru ca PRO TV să rămână PRO TV.”

Vezi și VIDEO: Sigla PRO TV în 25 de ani și transformarea prin care a trecut

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune 25 DE ANI DE PRO TV

Articole pentru emisiune 25 DE ANI DE PRO TV

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni