• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Dana Rogoz, despre cea mai mare cumpănă din viața ei: "Mă macină că este un lucru iremediabil pierdut"

Dana Rogoz, despre cea mai mare cumpănă din viața ei: "Mă macină că este un lucru iremediabil pierdut"

Dana Rogoz a fost invitata Adelei Popescu în emisiunea Vorbește lumea. Actrița a discutat despre un subiect delicat din viața ei: moartea tatălui, răpus de leucemie în anul 2014. 

Dana Rogoz are o familie frumoasă care îi aduce întotdeauna zâmbetul pe buze, însă a existat un moment care a destabilizat-o și a determinat-o să ia o pauză pentru a se concentra asupra propriei persoane.

Decesul tatălui ei în anul 2014 i-a provocat multă suferință Danei, iar actrița a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a putea face față durerii. Dana mărturisește că ajutorul specialiștilor, dar și sprijinul fraților i-au oferit puterea necesară de a procesa șocul. 

"În prima etapă, a fost o negare. Nu am avut un timp să mă obișnuiesc cu gândul că ne vom despărți. Pe mine m-a ajutat terapia, ar fi trebuit să o încep mai înainte nu neapărat legat de moartea lui tata. Pe mine mă macină că este un lucru definitiv, iremediabil pierdut, că nu există variantă prin care să îi mai spun ceva. Regret că nu am avut timp să avem o discuție ca de adulți, credeam că vom mai avea timp. Regret că nu a întâlnit-o pe Lia, fiica mea, el își dorea să aibă o nepoată", a povestit Dana Rogoz. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni