Dana Rogoz: “Teoretic, eu am ieșit din izolare. Practic, stau încă în casă”

Săptămâna trecută, Dana Rogoz și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că ea și copiii săi, Lia și Vlad, au fost confirmați cu noul coronavirus. Astăzi la Vorbește lumea, actrița ne dă vești noi. Iată ce a transmis din online telespectatorilor!

Astăzi teoretic am ieșit din izolare, practic stăm încă în casă. Eu și cu Radu suntem vaccinați și trebuie să stăm doar cinci zile în izolare, număi că cei mici nu sunt încă vaccinați și atunci ei trebuie să stea șapte zile. Și da, sincer aș putea să ies, dar sincer cred că o să stau în continuare în casă. De ieri dimineață am ieșit negativă la testul Covid, deci teoretic aș putea să ies liniștită".

În tot acest timp, actrița a ținut să spună că Lia și Vlad se simt foarte bine și că nu mai au febră. “Vlad se bucură de școala online. E unul dintre acei copii care preferă sistemul acesta. Și d-asta spun că nu îmi prea vine să ies pentru că oricum sunt conectată de ei. Lia doarme... Dar clar, da, acum suntem bine!

Actrița Dana Rogoz a mai povestit că infecția cu coronavirus a afectat-o cel mai bun pe fetița ei. “Lia a făcut febră mai mare și a durat vreo două zile jumate până ce i-a scăzut. Apoi, ușor, ușor a început să se recupereze”.

Chiar dacă a trecut prin experiențe mai puțin plăcute cu cei mici, Dana a mai spus că, după după ameliorarea simptomelor, nu a ezitat să îi sărbătorească ziua de naștere a soțului ei, Radu Dragomir.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de circa 11 de ani. “Ziua soțului meu a picat în perioada de izolăre. Aveam alte planuri, dar ne-am reorganizat. Am comandat un tortuleț pe care ni l-au livrat la poarta casei. Apoi, am petrecut urmărind filme și jucându-ne jocuri de societate. Am făcut chiar și o masă pe terasă. Nu ne-a fost greu în izolare, cumva eram obișnuiți încă din vremea lockdown-ului cu asta”, a mai mărturisit Dana Rogoz.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune/Facebook

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni