• PRO TV
  • Dana Budeanu danseaza in aceasta primavara la ProTV

Dana Budeanu danseaza in aceasta primavara la ProTV

Dana Budeanu danseaza in aceasta primavara la ProTV

Dana Budeanu intra in competitia dansului in aceasta primavara, la Pro TV! Ea s-a alaturat lui Marius Manole si lui Sandu Lungu si este cel de-al treilea concurent care, impreuna cu un dansator profesionist, va demonstra ca dansul inseamna iubire.

Despre participarea la acest show, Dana a spus: "Probabil sunt singura vedeta din acest show care nu este o vedeta. Selectarea si propunerea de a participa au fost o reala surpriza, peste care nu am trecut nici acum, acceptand. Nu am asteptari, pentru ca nu am fost niciodata in fata camerelor, ci dimpotriva, prin natura proiectelor la care am lucrat, doar in spatele celor aflati in fata. Dansul nu este o provocare pentru mine, este o placere, asa cum cred ca este pentru oricine. Este una dintre bucuriile despre viata, alaturi de muzica si soare. Suntem la Pro TV, care mie mi-a devenit un fel de a doua casa in ultimii ani, asadar este o schimbare de registru si o trecere in fata camerei, pe care o fac cu emotie”.

Dana Budeanu este una dintre cele mai neconventionale personalitati din Romania, absolventa a Facultatii London School of Economics de la Londra a ales sa isi puna in valoare atributele de designer prin colectii de pret a porter care sunt expresia creativitatii si pasiunii pentru moda.

Stilist si critic intransigent, Dana, este iubita si temuta in masuri egale. Un lucru este sigur, tot ce o inconjoara pare un puzzle perfect in care ea gaseste cu o naturalete incredibila fiecare bucata. Pasiunile Danei sunt pictura, cartile si Londra, oras pe care il considera un alter ego al sufletului ei.

In primavara aceasta, Dana Budeanu va aduce stilul in fiecare coregrafie in show-ul realizat dupa formatul Dancing with the stars, numai la Pro TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni