• PRO TV
  • Dan Bittman pare urmarit de ghinioane. Artistul a fost internat si supus unei noi interventii chirurgicale

Dan Bittman pare urmarit de ghinioane. Artistul a fost internat si supus unei noi interventii chirurgicale

Dan Bittman pare urmarit de ghinioane. Artistul a fost internat si supus unei noi interventii chirurgicale

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a fost operat de hernie inghinala, marti, la Spitalul "Sfantul Ioan" din Capitala, a declarat pentru Mediafax managerul unitatii sanitare, Alexandru Ciocalteu, precizand ca acesta ar putea fi externat miercuri.

"Dan Bittman a fost operat marti dimineata, de doctorul Munteanu. Este o operatie de hernie care a fost realizata laparoscopic, in aceste conditii pacientul avand sanse sa paraseasca unitatea sanitara chiar si maine", a spus profesorul Alexandru Ciocalteu.

In data de 3 octombrie 2012, Dan Bittman a fost operat la gat, intr-o clinica din Viena.

Edi Petrosel, tobosarul formatiei Holograf, declara atunci ca Dan Bittman a fost operat la gat pentru a nu fi in pericol de accident vascular, intrucat i se obturase un canal.

Dan Bittman a revenit pe scena in 7 martie, dupa o perioada in care a cautat remedii sa scape de raguseala cu care a ramas in urma operatiei la gat.

Intr-un interviu acordat ProTV Magazin, Bittman spunea ca vocea sa este refacuta in proportie de 95%. Cantaretul si-a recuperat vocea in patru luni si jumatate.

Artistul spunea ca s-a refacut cu un tratament de 16 lei. "Vocea mea este refacuta in proportie de 95%. Cat despre tratament, cateodata 16 lei fac cat 1.600 de lei sau mai mult. Nu conteaza costul, ci efectul. Oricum, am inteles ca acum este foarte la moda, toti vor sa se trateze cu el, aproape ca nu se mai gaseste in farmacii. ii sfatuiesc insa pe cei cu astfel de probleme sa consulte un specialist. Cu ajutorul acestui medicament se face, in prima faza, o diagnosticare a cauzelor si, daca functioneaza, schimbarea in bine intervine in cateva ore, ceea ce s-a intamplat si in cazul meu", mai spunea Dan Bittman.

El preciza ca merge in continuare la controale medicale, dar nu are niciun fel de restrictii.

In urma cu putin timp, el a fost invitat la "Happy Hour", unde a demonstrat ca poate canta live si ca vocea lui este refacuta:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni