• PRO TV
  • Damian Drăghici și-a adus fiica secretă în țară ca să-i prezinte viitoarea mamă vitregă

Damian Drăghici și-a adus fiica secretă în țară ca să-i prezinte viitoarea mamă vitregă

Damian Drăghici și-a adus fiica secretă în țară ca să-i prezinte viitoarea mamă vitregă

Damian Drăghici continuă să surprindă pe toată lumea cu viața sa desprinsă parcă din filmele de la Hollywood. Cântărețul și-a prezentat fiica secretă, pe care a ținut-o departe de el vreme de circa 25 de ani.

Liderul trupei Damian Brothers și-a adus unica fiică în țară, în urmă cu câteva zile, în încercarea de a recupera timpul pierdut. Nikolina Drăghici este rodul iubirii lui Damian Drăghici cu o tânără grecoaică, de meserie art designer, prima soție a artistului. Luni dimineață, cântărețul a condus-o la aeroport pe fiica sa, fiind însoțit de logodnica lui, Cristina Stroe, pe care a cerut-o de soție în direct la Vorbește lumea.

Bună, fiica mea secretă, Nikolina, se întoarce în Grecia. Ea e mama vitregă. Suntem Live pe Facebook”, a postat Drăghici pe contul său de socializare.

O viață ca un roman

Damian Drăghici nu a vorbit decât cu apropiații săi de existența fiicei sale, care lucrează ca make-up artist într-un salon din Ioannina, Grecia. Artistul a cunoscut-o pe mama lui pe vremea când se afla în Grecia, unde a ajuns accidental, pe drumul spre Italia. Aici, conform propriilor mărturii, Drăghici cânta pe la mese, în cafenele, în speranța că va primi ceva bani pentru mâncare. Avea 18 ai pe atunci și visuri mari. A ajuns să cânte în cluburi, însă voia mai mult de atât.

„M-am apucat iar serios de muzică, pentru că ce făcusem până atunci nu prea mai era muzică. Așa că am trimis un demo în Olanda, la o casă de producție, și m-au sunat ăia și mi-au zis Damian, supercool, am vrea să faci un CD cu noi. Și-ți dăm și bani! Asta mi s-a părut grozav. Așa că am plecat în Olanda și am semnat un contract cu Sony Music”, spune Damian Drăghici într-un interviu pentru revista Tango

La 21 de ani a cunoscut-o pe cea care îi va fi prima soție. La scurt timp s-au căsătorit și au făcut o fetiță, însă Damian a fost mereu împărțit între viața de familie și cariera muzicală la care visa. „Era art designer, tot artist, dar din alt domeniu. Si nu a fost nevoie să o iau cu mine, pentru că nu am plecat de tot, stăteam și-n Olanda, și-n Grecia. Nu câștigam bani mulți, dar eram plin de fericire. Și atunci am început să mă dedic iarăși, total, muzicii. Aveam doar 23 de ani, dar studiam încontinuu. Așa că m-am dus la Conservator, în Atena, și după vreo trei ani cântam doar în cluburi de jazz”, spune artistul în același interviu.

La Aeroportul Henri Coandă cu Nikolina și Cristina Stroe. FOTO: Facebook


Și-a lăsat soția și fiica pentru America

După Conservator, Damian Drăghici a primit o bursă la Barklee College of Music, din Boston. Atunci a fost un moment dificil pentru artist, pus în fața situației de a se afirma în muzică și a rămâne cu familia în Grecia. A ales să-și urmeze visul american și și-a lăsat soția și fiica. Peste Ocean s-a recăsătorit cu artista americană Jennifer Crestol, cu care a cântat și în România.

Damian Drăghici și Jennifer Crestol


Relația lor s-a destrămat, iar Damian Drăghici și-a refăcut viața alături de Paula Rosenberg, de meserie notar public. Cei doi au divorțat la începutul acestui an, moment în care artistul și-a îndreptat atenția și căldura spre o colegă de trupă, Cristina Stroe. Damian Drăghici a cerut-o în căsătorie în luna septembrie, în direct la Vorbește lumea, după ce i-a făcut o declarație de dragoste. Cristina a acceptat să-i fie soție, în ciuda faptului că e de vârtsa fiicei celebrului artist.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni