• PRO TV
  • Damian Drăghici a devenit tată. Iubita cu 23 de ani mai tânără a născut un băiețel

Damian Drăghici a devenit tată. Iubita cu 23 de ani mai tânără a născut un băiețel

Damian Drăghici a devenit tată. Iubita cu 23 de ani mai tânără a născut un băiețel

În septembrie 2018 a cerut-o de soție, în direct, la Vorbește lumea, azi Cristina Stroe i-a dăruit un băiețel. Damian Drăghici a devenit tată pentru a doua oară.

Muzicianul Damian Drăghici și logodnica sa, Cristina Stroe, sunt în culmea fericirii după ce au devenit părinții unui băiețel. Cei doi și-au unit destinele după ce artistul a cerut-o de soție în direct, în timpul emisiunii Vorbește lumea de la PRO TV.

Damian Drăghici, în vârstă de 48 de ani, este tată pentru a doua oară. Artistul mai are o fiică, Nikolina Drăghici, rodul relației cu prima sa soție, o femeie din Grecia, art designer.

Citește și: Damian Drăghici și-a adus fiica secretă în țară ca să-i prezinte viitoarea mamă vitregă

Muzicianul a postat un anunț emoționant pe Facebook în care i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru minunea care a apărut în viața lui. Logodnica lui Drăghici a răspuns la această postare: „Te iubim mult, tati. Mulțumim că exiști și că ne iubești. Mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce ne dăruiește”, a scris Cristina Stroe.

Damian Drăghici a avut o viață desprinsă parcă din filmele de dragoste. El nu a vorbit decât cu apropiații săi de existența fiicei sale, care lucrează ca make-up artist într-un salon din Ioannina, Grecia. Artistul a cunoscut-o pe mama lui pe vremea când se afla în Grecia, unde a ajuns accidental, pe drumul spre Italia. Aici, conform propriilor mărturii, Drăghici cânta pe la mese, în cafenele, în speranța că va primi ceva bani pentru mâncare. Avea 18 ai pe atunci și visuri mari. A ajuns să cânte în cluburi, însă voia mai mult de atât.

„M-am apucat iar serios de muzică, pentru că ce făcusem până atunci nu prea mai era muzică. Așa că am trimis un demo în Olanda, la o casă de producție, și m-au sunat ăia și mi-au zis Damian, supercool, am vrea să faci un CD cu noi. Și-ți dăm și bani! Asta mi s-a părut grozav. Așa că am plecat în Olanda și am semnat un contract cu Sony Music”, spune Damian Drăghici într-un interviu pentru revista Tango.

Damian Drăghici și fiica lui, Nikolina. FOTO: Facebook Damian Drăghici

La 21 de ani a cunoscut-o pe cea care îi va fi prima soție. La scurt timp s-au căsătorit și au făcut o fetiță, însă Damian a fost mereu împărțit între viața de familie și cariera muzicală la care visa. „Era art designer, tot artist, dar din alt domeniu. Si nu a fost nevoie să o iau cu mine, pentru că nu am plecat de tot, stăteam și-n Olanda, și-n Grecia. Nu câștigam bani mulți, dar eram plin de fericire. Și atunci am început să mă dedic iarăși, total, muzicii. Aveam doar 23 de ani, dar studiam încontinuu. Așa că m-am dus la Conservator, în Atena, și după vreo trei ani cântam doar în cluburi de jazz”, spune artistul în același interviu.

În septembrie 2018, artistul a dezvăluit la Vorbește lumea că este îndrăgostit de „colega” din formația Damian Brothers. Iată momentul când a cerut-o de soție!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni