• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cura de îngrășare sănătoasă. Sfaturi de la nutriționistul Mihaela Bilic și antrenoarea de fitness Luminița Nicolescu

Cura de îngrășare sănătoasă. Sfaturi de la nutriționistul Mihaela Bilic și antrenoarea de fitness Luminița Nicolescu

Poate părea ciudat având în vedere că majoritatea dintre noi ne dorim să slăbim, însă există și persoane care își doresc să se îngrașe și nu reușesc.

Nutriționista Mihaela Bilic și antrenoarea de fitness Luminița Nicolescu au explicat în cadrul emisiunii “Vorbește lumea” cum putem să ne îngrăsăm într-un mod sănătos, cu sport și alimentație. 

“Persoanele care sunt slabe și își doresc să se îngrașe au un alt tip de dinamică și de comportament. Adică sunt persoane extrem de active, care sunt tot timpul în mișcare, persoane care se consumă extrem de mult din punct de vedere psihic. Cu siguranță, cei care vor să se îngrașe trebuie măcar pe hârtie să aibă un aport caloric consistent. Apoi, mâncat mai des, măcar trei mese și două gustări. Pentru că trei mese pentru adulți ar fi suficient, dar în cazul slăbănogilor avem nevoie și de două gustări, astfel încât să nu treacă mai mult de două, trei ore fără ca stomacul să nu fie umplut cu ceva. Nu umplem stomacul cu salată și cu ciorbă, ci trecem direct la felul 2. Mâncarea să fie bogată în grăsime pentru că de acolo ne îngrăsăm mai ușor”, a declarat nutriționistul Mihaela Bilic.

Mâncarea ajută la îngrășare, dar dacă îți dorești un trup armonios și bine tonifiat este indicat să faci și sport. Antrenoarea de fitness Luminița Nicolescu a venit cu sfaturi și ne-a arătat câteva exerciții. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni