• PRO TV
  • Cu cine și-au petrecut a doua lună de miere Ducesa de Sussex și Prințul Harry al Marii Britanii

Cu cine și-au petrecut a doua lună de miere Ducesa de Sussex și Prințul Harry al Marii Britanii

Cu cine și-au petrecut a doua lună de miere Ducesa de Sussex și Prințul Harry al Marii Britanii

Potrivit revistei italiene Chi, Meghan și Harry și-ar fi petrecut o a doua (mini)-lună de miere alături de celebra avocată britanică Amal Alamuddin și de soțul acesteia, actorul George Clooney.

Cei patru au stat în vila lui Amal și George, situată în localitatea Laglio, în apropiere de lacul Como. Revista Chi mai scrie și că autoritățile locale din Italia au fost permanent în alertă pentru a se asigura că Harry și Meghan sunt în siguranță pe tot parcursul șederii în Laglio.

Vila Oleandra, construită în secolul al XIII-lea, a fost achiziționată de Clooney în anul 2002. 


Foto: Mega / Daily Mail

La vremea aceea, actorul american a plătit aproximativ 11.7 milioane de dolari, dar prețul nu poate fi considerat unul exorbitant - dacă ținem cont că Vila Oleandra (n.r. și proprietatea în sine e denumită la fel) are teatru în aer liber, piscină, teren de tenis, mai multe grădini, „pizza room” și 25 de camere. De asemenea,  zona în sine e destul de exclusivistă, mai multe celebrități deținând case de vacanță acolo. Printre acestea se numără și creatoarea de modă Donatella Versace.

Foto: Mega / Daily Mail

Revista Chi mai scrie că - în ultima noapte pe care Meghan și Harry au petrecut-o în vila Oleandra - Amal și George au organizat o cină în aer liber la care au invitat doar 15 persoane.

De asemenea, Chi mai precizează că lui George nu îi place să își lase vila din Italia părăsită, astfel că pe timpul verii el își lasă prietenii apropiați să își petreacă vacanțele acolo. Anul trecut, de exemplu, familia Beckham și-a petrecut aproape o lună în vila actorului american.

Foto: Mega / Daily Mail

Un reprezentant al familiei regale britanice a fost contactat de publicația britanică Daily Mail pentru a confirma sau infirma informațiile publicate cu titlu de exclusivitate de revista italiană Chi, însă a refuzat să comenteze.

Amal și George sunt buni prieteni cu Harry și Meghan, ei fiind invitați și la nunta regală, care a avut loc în luna mai. Trebuie precizat, însă, faptul că relația strânsă de prietenie dintre cele două cupluri nu i se datorează, așa cum ne-am aștepta, lui George Clooney, ci soției sale, Amal Alamuddin, care e unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați avocați din Regatul Unit.



Prințul Harry al Marii Britanii și actrița americană Meghan Markle 



Avocata britanică Amal Alamuddin și actorul George Clooney la nunta lui Harry cu Meghan

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni