• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cum se pregătește Anghel Damian pentru rolul de tată: "Vreau să îl învăț să caute fericirea"

Cum se pregătește Anghel Damian pentru rolul de tată: "Vreau să îl învăț să caute fericirea"

Invitată pe platoul emisiunii "Vorbește Lumea", Theo Rose a vorbit despre viața de viitoare mămică și noul sezon Clanul. Alături de ea, deși nu fizic, a fost și partenerul ei, Anghel Damian, care a vorbit despre ce simte în aceasta perioada, având în vedere că se pregătește să devină tată.

Atât Theo Rose, cât și Anghel Damian sunt emoționați și nerăbdători să-și cunoască fiul, pe care îl vor boteza Sasha Ioan. Însărcinată în 5 luni și doua săptămâni, artista a recunoscut că este o perioada fericită pentru ea, iar Anghel îi este alături la fiecare pas.

"Suntem foarte emoționați de când am aflat că se va întâmpla asta".

La rândul lui, Anghel Damian a mărturisit că este recunoscător pentru faptul că va deveni tată, deși, inițial, vestea l-a lăsat fără cuvinte:

"Cea mai plăcută surpriză, bineînțeles, vestea că voi fi tată. E o veste care îți schimbă viața, nu ai cum să înțelegi pe deplin în acel moment tot ce se va întâmplă. Dar e un prea mult de stări și de emoții și îți mărturisesc sincer că pe mine aproape m-a paralizat așa, am rămas într-o stare cu un zâmbet tâmp și cu o reacție foarte puternica în mine, dar pe exterior eram așa abulic".

Ba mai mult, regizorul consideră că sarcina a venit la momentul oportun, întrucât se consideră pregătit pentru acest nou rol, dezvăluind că se va implica activ în fiecare etapă a creșterii copilului, începând cu hrănitul și schimbatul.

"Sunt extrem de fericit și e ceva ce îmi doream în adâncul sufletului meu să se întâmple. A venit într-un moment foarte potrivit, în care sunt perfect așezat în mine pentru treaba asta și acum aștept să primesc această necunoscută, pentru că, oricât ai încercă să te informezi, să te pregătești pentru treaba asta, până când nu se întâmplă și nu îți vezi pentru prima oara copilul și nu ești acolo zi de zi cu el, nu știi".

"Vreau să învăț să îl caute fericirea (...) Hrănitul, schimbatul, astea vor fi activitățile".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni