• PRO TV
  • Cum se înțelege Theo Rose cu ceilalți antrenori de la Vocea României

Cum se înțelege Theo Rose cu ceilalți antrenori de la Vocea României

Cum se înțelege Theo Rose cu ceilalți antrenori de la Vocea României

Theo Rose a oferit un interviu în cadrul căruia a spus cum se înțelege cu Smiley, Tudor Chirilă, Irina Rimes și The Motans. Iată declarațiile artistei!

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Ea a reușit să câștige atenția publicului atât datorită talentului său vocal, cât și grație personalității ei puternice. După ce a prezentat show-ul SuperStar, echipa ProTV a decis să îi ofere un loc pe scaunele antrenorilor de la Vocea României, dar și un rol în cel mai nou serial, Clanul. 

Aceasta a oferit recent un interviu în cadrul căruia a vorbit despre experiența de la Vocea României, deoarece filmările deja au început. Se pare că, deși împarte scaunul cu Smiley, artista are discuții în contradictoriu cu el, dar și cu alți membrii ai producției.

„E o ciondăneală foarte mișto, dar și așa, sunt înțepături reale, că noi ne certăm acolo la modul foarte serios, pentru concurenți. Mi-au trebuit vreo două zile să îmi găsesc locul exact în scaun, că am avut niște mici rețineri.”, a declarat ea pentru cancan.ro.

Theo a explicat faptul că, fiind la început de carieră, dar și mai mică de vârstă decât restul antrenorilor, are grijă la cuvintele pe care le folosește și este cât se poate de diplomată la Vocea României. Ea a recunoscut că a existat un moment în care s-a temut de Tudor Chirilă din cauza atitudinii lui.

«Bă, sunt mai mică decât oamenii ăștia de aici!», nu poți să fii obraznic, nu poți să le întorci niște vorbe, trebuie să o faci cumva cu tact, adică trebuie să fie cu o limită a bunului-simț. Dar și ei au fost foarte drăguți cu mine, și Tudor Chirilă de care m-am temut un pic. E de o inteligență extraordinară, te face la un moment dat să te simți vulnerabil, slab, în fața lui. Și știe să facă un moment din orice spune, ceea ce e extraordinar!', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Vocea României/Facebook, Theo Rose/Facebook

VEZI ȘI: Cele mai populare sunete de pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni