• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Cum s-au cunoscut Narcisa Suciu și soțul finlandez? Trăiesc o poveste de dragoste atipică, departe de România 

Cum s-au cunoscut Narcisa Suciu și soțul finlandez? Trăiesc o poveste de dragoste atipică, departe de România 

Narcisa Suciu a revenit în România în urmă cu două săptămâni. Plecată în Finlanda de mai bine de un deceniu, artista se întoarce frecvent în țara natală. Invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea, Narcisa Suciu a dezvăluit cel mai proiect al său și a povestit cu drag despre familie. 

Narcisa Suciu trăiește în Finlanda de peste 10 ani, însă România continuă să ocupe un loc special în sufletul ei, motiv pentru care revine cât se poate de des în țara natală. Recent a lansat o carte emoționantă adresată mamelor, dar și copiilor care vor să cunoască mai multe despre familia lor. Narcisa a vorbit despre carte și a mărturisit că este un instrument terapeutic pe care îl recomandă cu drag celor care vor să se vindece și să se înțeleagă mai bine pe sine. 

Artista a dezvăluit că a colaborat cu fiica sa, Daria, la realizarea cărții. Tânăra de 23 de ani este cea care a desenat ilustrațiile, iar Narcisa este mândră de rezultatul final. 

"Este prima mea carte, nu este beletristică, că nu am veleități de scriitor în mod neapărat, însă sunt un om curios, care pune întrebări dintotdeaua. Dar nu am pus întrebările potrivite, la momentul potrivit, iar acum îmi pare rău. Femeile care răspund la întrebările cărții vor face un proces terapeutic pe care eu acum îl parcurg cu fiica mea. Este o colaborare între noi două pentru că ilustrația cărții este făcută de Daria, fiica mea", a povestit Narcisa. 

Narcisa a vorbit și despre familia ei. Ea este căsătorită cu un filandez pe nume Veikko Miettinen pe care l-a cunoscut pe internet. 

„Când cunoşti pe cineva online, aşa, observi că toate alegerile pe care le face spun câte ceva despre el. Nu a fost cazul să mă schimb pentru acest om. Totul a venit natural pentru noi, ca şi când ne cunoşteam de o viaţă. Era ca şi cum aş fi cunoscut pe cineva care era deja în mine", mărturisea Narcisa Suciu, în cadrul unui interviu, în urmă cu ceva timp. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni