Cum petrec Alex Velea și Antonia de Paște. Ce surprize le-au pregătit copiilor

Alex Velea a fost invitat în platoul emisiunii Vorbește lumea, alături de Arkanian. Cei doi au cânta cel mai recent single „Akadele&Trapanele”, iar apoi artistul a povestit ce planuri are de Paște. 

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cuplul are doi băieți: Dominic (6 ani) și Akim (4 ani). Cei doi sunt plini de energie, iar cântărețul a declarat că îi duce deja pe cei mici la diverse sporturi.

„Sunt niște năzdrăvani băieții. Au energie maximă. Încercăm să îi implicăm în cât mai multe activități, pentru că nu facem față enegiei lor. Fac și înot și MMA”, a spus solistul. Alex Velea a mai povestit că în fiecare an Antonia organizează o vânătoare de ouă pentru copii.

Ei vor petrece Paștele în familie, alături de cei dragi. „Ne bucurăm că o să fim alături de familie. (…) o să vedem cum ne împărțim. O să vină ai mei. O să ne vedem pe rând, și cu ai ei și cu ai mei.  (…) Mamă, să ne faci musaca! Mănânc sarmale din piept de pui, nu mănânc drob. Și multă ciocolată. M-am obișnuit așa. Îmi e poftă, îți dai seama, dar mă abțin. Mă fac bodyguard dacă mănânc mult. Dacă mă duc și la sală. (…)  Știu să fac ce mănânc eu, piept de pui la grătar sau la cuptor sau diverse”, a mai spus cântărețul. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Fotografii: Instagram Iamvelea

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni