Cum ne îndrăgostim în funcție de data nașterii?

Numerologul Adriana Armanu a povestit la Vorbește lumea cum ne îndrăgostim în funcție de data nașterii și de vibrația interioară a fiecăruia. 

Vibrația interioară este dată de cifrele din data nașterii. Dacă e vorba de două cifre în ziua de naștere, acestea se adună și acesta este rezultatul. În video-ul atașat, puteți vedea pentru fiecare dintre vibrațiile de la 1 la 9 cum se poate îndrăgosti fiecare persoană în parte. 

Adriana Armanu se prezintă pe site-ul personal și vorbește despre pasiunea pentru numerologie:

"Am devenit practicant al multor terapii alternative (Theta Healing, Mindfulness, Yoga, Meditații, Tantra, etc) și am studiat cu nesaț programare neuro-lingvistică, învățând modul de funcționare al creierului uman, învățând cum pot fi înlocuite convingeri, fobii sau programe comportamentale distructive.

Însă, că nicio altă formă de cunoaștere, Numerologia mi-a radiografiat atât de ușor și rapid darurile, blocajele, provocările, tiparele mentale și comportamentale, ca un scan integral al ființei. Fascinată, am mers mai departe către numerologia karmică. Fascinația continuă și azi pentru că nu am găsit până azi nicio altă formă mai ușoară de autocunoaștere, mai relevantă și mai clară decât atât."

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni