• PRO TV
  • Cum își vor boteza fetița Cabral și Andreea Ibacka. Numele este de inspirație japoneză

Cum își vor boteza fetița Cabral și Andreea Ibacka. Numele este de inspirație japoneză

Cum își vor boteza fetița Cabral și Andreea Ibacka. Numele este de inspirație japoneză

La începutul lunii decembrie, Andreea Ibacka și Cabral au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase.

Recent, Andreea Ibacka a dezvăluit pe blogul personal cum au ales numele fetiței, căreia până acum i-au spus, simplu, ”fetița” sau ”Petunia”. Soția lui Cabral mărturisește că a parcurs liste cu sute de prenume, în căutarea celui care să o definească cel mai bine pe micuța care a venit pe lume la începutul lunii decembrie.

Citește și: VIDEO Atenție, se filmează! În culisele primei emisiuni Ce spun românii difuzate exclusiv online

De asemenea, Andreea recunoaște că de mare ajutor în alegerea numelui  a fost și prima fiică a lui Cabral, Inoke. În cele din urmă, Cabral și Andreea s-au oprit la un singur nume, de inspirație japoneză: Namiko, „copilul valurilor”.

Brief-ul a fost pur și simplu prea complicat. Alăturarea celor 2 nume de familie pe care le purtăm (deopotrivă exotice și alambicate), preferințele noastre divergente, dorința alegerii unui singur prenume, nici prea greu de scris ori pronunțat… toate ne-au dat serioase bătăi de cap.

Și-ți recunosc că am pornit la drum cu așteptarea că voi simți din prima clipă atunci când voi fi găsit prenumele perfect. De la prima auzire, de la prima vedere, cam acesta ar fi fost planul...

Și știu că pare greu de crezut, însă pur și simplu nu ne-am putut lăsa înduplecați. Am căutat și am scotocit până a expirat timpul. Așa se face că ne-am hotărât asupra prenumelui abia după ce am născut.

Prima zi de viață, prima alăptare.

Cu toate că sugestia venise de ceva vreme de la Inoke, sora mai mare.

Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house începând de luna aceasta. Namiko, „copilul valurilor”, un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, a scris pe blogul personal Andreea Ibacka.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni