• PRO TV
  • Cum îi transformă Cristi Bozgan pe concurenții de la FERMA. „Se descurcă în condiții extreme”

Cum îi transformă Cristi Bozgan pe concurenții de la FERMA. „Se descurcă în condiții extreme”

Cum îi transformă Cristi Bozgan pe concurenții de la FERMA. „Se descurcă în condiții extreme”

Unii n-au văzut o fermă adevărată în viața lor, alții n-au pus niciodată mâna pe lopată. La FERMA, concurenții trec prin transformări importante, grație probelor la care sunt supuși.

Concurenții de la FERMA nu sunt tocmai genul de oameni pe care i-ai vedea muncind la țară. Însă, de când sunt nevoiți să trăiască împreună, fermierii noștri au învățat ce înseamnă să strângă cureaua, să-și drămuiască proviziile și resursele, să bată cuie, să taie lemne și să muncească în echipă pentru a-și îndeplini sarcinile.

Unul dintre îngerii lor păzitori este Cristi Bozgan, co-prezentatorul emisiunii FERMA, care a observat mari progrese în ceea ce-i privește pe locatarii gospodăriei din munți.

„Ei sunt acolo într-un mediu complet nou, cu oameni noi în jurul lor, fără aproape niciun element din cele cu care sunt obișnuiți acasă. Șocul psihologic este cel care nu le permite în majoritatea cazurilor să ducă sarcinile la capăt. Iar eu trebuie să intervin în anumite cazuri, să-i pun pe...făgașul cel bun. Veți vedea în continuare că îi voi învăța să se descurce în condițiile extreme de acolo – de exemplu unii dintre concurenți știu foarte bine acum să filtreze apă potabilă din zăpadă”, ne-a spus Cristi Bozgan.

Citește și: Carmen Negoiță, femeia puternică de la FERMA care a câștigat respectul tuturor

Cristi, care este specializat în diverse tehnici de supraviețuire în condiții extreme, se bazează foarte mult pe femeile din FERMA. După părerea lui, femeile sunt mult mai capabile decât bărbații să se descurce în situații-limită.

Întotdeauna mă bazez pe intuiția feminină în situații de criză. Dacă busola mea arată nordul într-o parte, și știu că acolo trebuie să mergem, dacă o femeie din grup mă privește și o văd că e serioasă și îmi spune că instinctul ei zice să ne abatem cu 20 de grade, arunc busola. Habar n-am ce se întâmplă în organismul ăsta al nostru, în mintea noastră. Femeile au o intuiție anume, iar în situații de criză sunt geniale”, mai spune Bozgan, care le-a făcut tuturor concurenților o promisiune la începutul aventurii de la FERMA.

„Le-am promis că nu vor uita niciodată experiența asta și mă voi ține de cuvânt. Și le-am mai promis că nici pe mine nu mă vor uita prea curând. Și mă voi ține de cuvânt.”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni