Cum facem banii potrivit numerologiei? Ce spune specialistul?

La Vorbește lumea, numerologul Adriana Armanu a discutat despre cum influențează data de naștere starea financiară a fiecăruia.  

Adriana Armanu afirmă:

"Prin cunoașterea numerologiei, din data de naștere, așa cum știm că se numește ea, vibrație interioară, putem afla, în funcție de setările noastre interioare, în funcție de cum suntem la interior, putem afla care sunt acele instrumente care ne pornesc și care ne ajută să facem banii și pe altă parte și care sunt fricile care ne împiedică să facem banii. E o diferență, sunt oameni care au sau fac banii ușor, sunt oameni care nu au sau nu fac banii ușor. Când vorbim de vibrație interioră, ne referim numai la ziua de naștere, nu lună , nu an."

Vedeți în VIIDEO-ul atașat unde vă încadrați  la capitolul bani


 

Adriana Armanu spune pe site-ul personal: 
 
"Am devenit practicant al multor terapii alternative (Theta Healing, Mindfulness, Yoga, Meditații, Tantra, etc) și am studiat cu nesaț programare neuro-lingvistică, învățând modul de funcționare al creierului uman, învățând cum pot fi înlocuite convingeri, fobii sau programe comportamentale distructive.

Însă, că nicio altă formă de cunoaștere, Numerologia mi-a radiografiat atât de ușor și rapid darurile, blocajele, provocările, tiparele mentale și comportamentale, ca un scan integral al ființei. Fascinată, am mers mai departe către numerologia karmică. Fascinația continuă și azi pentru că nu am găsit până azi nicio altă formă mai ușoară de autocunoaștere, mai relevantă și mai clară decât atât."

SURSA: INSTAGRAM ADRIANA ARMANU / CAPTURĂ PRO TV - VORBEȘTE LUMEA

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni