Cum este văzut parcursul lui Gabriel Toader în Ferma de către cea mai bună prietenă a lui: El nu are nimic de apărat

13 Octombrie 2020, 15:08

Autor: Diana Oprea

După ce a dormit în pădure și a participat la mai multe probe grele, Gabi Toader a revenit în Fermă, alături de colegii lui din echipa bandiților. Acum este gata să-i înfrunte pe cei care l-au dezamăgit. 

Mădălina Buhat, prietena lui Gabi Toader, a discutat cu Vali Bărbulescu despre parcursul lui, iar momentul a fost transmis în emisiunea Vorbește lumea. 

Fiind întrebată despre comportamentul lui în competiție, Mădălina a explicat de ce Gabi are tendința să ridice vocea, manifestându-se mai vulcanic față de ceilalți concurenți: ”Cred că bucătăria te învață să țipi, n-ai văzut filmele alea cu chefi, toți țipă...”

Mădălina a spus că Gabi a venit în concurs nu neapărat pentru bani, ci pentru a-și demonstra ”că poate”. El se comportă firesc, așa cum este și acasă, spre deosebire de alți concurenți, spune ea. 

El nu are nimic de ”apărat”. Toți s-au dus acolo ca pe scenă. Băi, să-mi apăr imaginea, mâine poimâne lansez o piesă (...) El e la modul...ce mă interesează pe mine ce zice ăla de pe stradă”.

Urmărește imaginile video de mai sus. FULLSCREEN
Cum este văzut parcursul lui Gabriel Toader în Ferma de către cea mai bună prietenă a lui: El nu are nimic de apărat
  • /


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies