• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cum arată și ce mai face Elena Marin? Fosta Faimoasă de la Survivor a trecut printr-o dramă cumplită

Cum arată și ce mai face Elena Marin? Fosta Faimoasă de la Survivor a trecut printr-o dramă cumplită

Elena Marin, fosta Faimoasă, a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost eliminată din show-ul Survivor 2021. “La Măruță”, ea a vorbit cu sinceritate și naturalețe despre accidentarea gravă pe care a suferit-o în Republica Dominicană, menționând că experiența i-a schimbat complet viața. 

Trauma a fost cu atât mai mare cu cât medicii au sfătuit-o să renunțe la marea ei pasiune, dansul, dar și la activitățile de scenă, fapt ce a dus la pierderea tuturor contractelor pe care le avea atunci în lumea showbiz-ului. 

După competiția Survivor am rămas cu niște dureri foarte mari. M-am întors în țara, mi-am făcut toate analizele și investigațiile și după ce am consultat mai mulți doctori, decizia finală a fost operația”, a mărturisit fosta Faimoasă. 

Elena Marin a mai povestit în platoul emisiunii „La Măruță”, difuzată miercuri, că unii colegi îi spuneau că se preface și că accidentarea ei nu a fost una atât de gravă.

M-am prefăcut, se pare că, până acum. Am trecut prin două intervenții, una la genunchi și una la gleznă. Cea din urmă, a fost o operație foarte complicată. Cartilajul rupt a fost înlocuit de chirurgi cu două șuruburi și o panglică. Sunt optimistă și cred că mă voi recupera rapid. Undeva la mijlocul lunii februarie ar trebui să fiu ok. Vreau să-mi redeschid școala de dans”, a anunțat cu entuziasm Elena.

Elena Marin este cunoascută publicului din România pentru aparițiile în diferite show-uri. Pe lângă pasiunea pentru dans, Elena Marin de la Survivor a jucat și în seriale și telenovele precum „ Secretul Mariei”, „ Burlacii ”, „ Spitalul de Urgență”. A fost asistentă TV în emisiunea “Răi, da buni” și a apărut în videoclipurile unor artiști celebri precum Anda Adam, Dan Bălan, Connect-R. Elena Marin a fost și dansatoarea Andreei Bălan.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni