• PRO TV
  • Cum arată picioarele uneia dintre cele mai sexy vedete. Diva și-a afișat noul corp obținut cu operații estetice

Cum arată picioarele uneia dintre cele mai sexy vedete. Diva și-a afișat noul corp obținut cu operații estetice

Cum arată picioarele uneia dintre cele mai sexy vedete. Diva și-a afișat noul corp obținut cu operații estetice

Și-a pus imflanturi mamare și și-a făcut liposucție, iar acum se mândrește cu noile forme pe Instagram. Cardi B este mulțumită de rezultatul operațiilor estetice, însă jură că nu își va mai face niciodată. Cântăreața a avut complicații și dureri mari și a fost nevoită să își anuleze mai multe concerte.

Cardi B și-a etalat noile forme într-un costum de baie Louis Vuitton, în valoare de 520 de dolari. “Am făcut mult sport în ultimele două săptămâni, pentru că nu vreau să îmi fac fac vreodată operații estetice”, spune vedeta, care se plânge că a fost nevoită să anuleze concerte și astfel să piardă bani.

Artista a postat o poză cu starea picioarelor sale atunci când zboară cu avionul. “Din cauza asta doctorul mi-a spus să stau liniștită, pentru că am dureri de picioare și stomac”.

Cardi B a anulat câteva show-uri în luna mai. “Sânii trebuie să mi se vindece și cu asta basta. Urăsc să anulez spectacolele pentru că iubesc banii. Sunt dependentă de bani și sunt plătita foarte, foarte bine pentru aceste concerte. Mulți bani. Anulez milioane de dolari, dar și sănătatea este bogăție, așa că trebuie să fac și asta”, a explicat Cardi B.

“Nu ar trebui să prestez pe scenă pentru că îmi stric liposucția. Dar tot o să îmi recuperez banii”, spunea, plină de sinceritate, Cardi B.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni