• PRO TV
  • Cum arăta nora lui Liviu Dragnea pe vremea când visa la titlul Miss Universe România

Cum arăta nora lui Liviu Dragnea pe vremea când visa la titlul Miss Universe România

Cum arăta nora lui Liviu Dragnea pe vremea când visa la titlul Miss Universe România

Gina Alexandra Tătulescu, devenită doamna Dragnea , a fost mereu o frumusețe. În 2009 a participat la Miss Universe România, unde a ajuns până în finala concursului.

Fiul liderului PSD, Ștefan Valentin Dragnea, s-a căsătorit cu iubita lui, Gina Alexandra Tătulescu (28 de ani), la Palatul Snagov. Fiică de preot, nora lui Liviu Dragnea a fost o capacitate în liceu, dacă judecăm după nota obținută la examenul de Bacalaureat – 9,52. După absolvirea Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Ploiești, Gina Alexandra a încercat o carieră în modeling. 

În 2009 s-a înscris în concursul Miss Universe România, cu speranța că va ajunge în finala din Bahamas pentru a reprezenta România la cel mai prestigios concurs de frumusețe din lume. Din nefericire pentru ea s-a clasat pe locul 20 din cele 23 de finaliste din țară, titlul de cea mai frumoasă româncă revenindu-i Biancăi Elena Constantin, o tânără din Piatra Neamț.

Gina Alexandra Tătulescu, la vârsta de 19 ani, în timpul concursului Miss Universe 2009

Gina Alexandra a fost întotdeauna discretă în mediul online, ea stând departe de rețelele sociale. În timpul concursului de frumusețe ea declara că aspiră la o carieră în jurnalism și că îi place să facă fotografii și să conducă. Însă, nora lui Liviu Dragnea este și o mare iubitoare de animale de companie, arătând o afecțiune deosebită pentru câini și pisici.

Soția lui Ștefan Valentin Dragnea are o soră mai mare, Ioana Dionisia, care a luat nota 10 la examenul de admitere la Facultatea de Economia Turismului Intern și Internațional din Ploiești. Cele două sunt fiice de preot, tatăl lor, Dionis-Nimfodor Tătulescu, slujind la Biserica Sf. Elefterie din Capitală. Aceasta era biserica unde Gina și Ștefan Valentin Dragea ar fi trebuit să se cunune religios, însă ceremonia a fost mutată pe ultima sută de metri de socrul mare. Liviu Dragnea a schimbat locul desfășurării evenimentului de frica protestatarilor care s-au mobilizat să-și arate nemulțumirea față de liderul PSD.

Înainte de nuntă, Gina, sora ei și mama celor două tinere au fost aranjate de make-up artistul Ema Uță.

 

Sursa foto: AICI

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni