• PRO TV
  • Cum arată mama Nicoletei Luciu. Acum e evident de unde moștenește vedeta frumusețea

Cum arată mama Nicoletei Luciu. Acum e evident de unde moștenește vedeta frumusețea

Cum arată mama Nicoletei Luciu. Acum e evident de unde moștenește vedeta frumusețea

Nicoleta Luciu și sora ei, Iuliana, au moștenit frumusețea de la mama lor, iar acest lucru este și mai clar acum, după ultima poză apărută pe Instagram.

Recent, a fost ziua de naștere a doamnei Lucica, o prezență discretă în showbiz, deși fiicele ei au ajuns foarte cunoscute.

Cu această ocazie, Nicoleta Luciu a distribuit o fotografie pe Instagram cu mama ei, alături de un mesaj emoționat, dedicat femeii care i-a dat viață: "La mulți MAMA! Te iubim! Să ne trăiești!", a scris vedeta. 

"Nicoleta, semeni foarte mult cu mama ta", "O mamă superbă ca și fetele ei!", "Ce superbitate! Să vă trăiască mămica!”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, la un pas de divorț?

În luna decembrie a anului trecut, au apărut mai multe informații în presă cum că Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo ar divorța. Cei doi au infirmat vehement aceste zvonuri și i-au asigurat pe toți că totul este bine între ei. „Nu divorțez. Nu este adevărat!”, a declarat Nicoleta Luciu pentru click.ro. Soțul vedetei, Zsolt Csergo, a declarat și el, tot pentru sursa citată, același lucru. „Nu e adevărat! Unde a aparut prostia asta? Nici vorbă să divorțăm. E o prostie. Nu divorțăm!”. 

Aceştia au împreună patru copii: Zsolt jr. (12 ani) şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly (9 ani).

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni